ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Τροχαίο ατύχημα με αρκούδα στην Καστοριά! (φώτο - βίντεο)

Χθες το βράδυ (23:00) δυστυχώς είχαμε ένα ατύχημα σε επαρχιακή οδό , παραλίμνια κοντά στην Γ.Ε.Ο.Κ με νεαρή αρκούδα στην Καστοριά.

Τα μέλη της Εταιρίας προστασίας Περιβάλλοντος όταν έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το ζώο βαριά τραυματισμένο με εμφανή κακώσεις στην περιοχή του κεφαλιού και με πολλαπλά κατάγματα στο πίσω αριστερό πόδι (πιθανόν και στην λεκάνη). 

Έγινε μια υπερπροσπάθεια έως τις πρώτες πρωινές ώρες (4:30) από μέλη της Ε.Π.Π ,την Δασική Υπηρεσία και Αστυνομία Καστοριάς ώστε να μεταφερθεί το περιστατικό σε κλινική …αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό και το αρκουδάκι δεν άντεξε έως το πρωί.
Στην συνέχεια το ζώο μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και φυλασσόμενο χώρο της Δασικής Υπηρεσίας για περαιτέρω εξετάσεις και την μετέπειτα ταφή του όπως προβλέπετε και από την ισχύουσα νομοθεσία.

Ευτυχώς ο οδηγός του οχήματος είναι καλά στην υγεία του γλυτώνοντας από μια αρκετά μεγάλη σύγκρουση μόνο με υλικές ζημιές. 
Επισημαίνουμε στους φίλους οδηγούς που κινούνται σε επαρχιακούς δρόμους στην περιοχή Καστοριάς να έχουν αυξημένη την προσοχή τους, διότι λόγο εποχής καρποφορίας των δένδρων υπάρχει μεγάλη κινητικότητα ζώων.

svouranews
siatista.info

Δεν υπάρχουν σχόλια: