ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Μήνυμα Βουλευτή Γρεβενών, κ. Τ. Κοψαχείλη για το δημοψήφισμα και τις δραματικές εξελίξεις στην Πατρίδα μας

Η Χώρα βιώνει τις πιο δραματικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της. Η απόφαση της κυβέρνησης, να εισάγει τον ελληνικό λαό στη δύνη ενός διχαστικού διλήμματος είναι το...
ατύχημα, το οποίο αποφεύχθηκε πριν από 4 χρόνια, όταν η παράταξή μας παρενέβη και σήκωσε το βάρος της εθνικής προσπάθειας για να βγούμε από την κρίση. 

Δυστυχώς, 4 χρόνια μετά, η ιστορία επαναλαμβάνεται με μία κοινωνία και μία οικονομία, που έχουν ξεπεράσει τα όρια των αντοχών τους κατά τους τελευταίους 5 μήνες, όπου επικράτησε η απερισκεψία και η «καταστροφική ασάφεια». 
Ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά διαβεβαίωνε προς πάσα κατεύθυνση ότι η Ελλάδα δεν θα βγει από το ΕΥΡΩ, ότι θα διαπραγματευτεί επιτυχώς, ότι έχει πρόγραμμα, ότι θα δώσει παροχές, ότι θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, ότι θα μειωθεί η φορολογία, ότι θα υπάρξει προοπτική για μισθούς και συντάξεις. Τελικά διαψεύστηκαν σε όλα. Οι επιλογές τους δεικνύουν ότι αποφάσισαν να βάλουν τη Χώρα σε αυτή τη δοκιμασία χωρίς να λάβουν υπόψη τους το ζωτικό μέλλον του λαού μας και το εθνικό συμφέρον.

Το εθνικό συμφέρον, το οποίο επιτάσσει να παραμείνει η Ελλάδα εντός του Ευρώ, εντός της Ε.Ε., αποτελεί τη στρατηγική επιλογή και τη μόνη λύση για την Πατρίδα μας, προκειμένου να διασφαλισθεί το μέλλον των οικογενειών μας, το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον όλων μας, ολόκληρου του ελληνικού λαού. Η Νέα Δημοκρατία, η παράταξη της εθνικής ευθύνης, θα υπερασπισθεί μέχρι τέλους την οικονομική ασφάλεια της Πατρίδας μας και την επιβίωσή της στους κόλπους της Ενωμένης Ευρώπης. Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποφευχθεί η καταστροφή. 

Οι Γρεβενιώτισσες και οι Γρεβενιώτες, ενωμένοι και με πλήρη αίσθηση του εθνικού μας καθήκοντος θα δώσουμε τη μάχη της Πατρίδας, όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε και όπως έχουμε αποδείξει ιστορικά με τρόπο ξεκάθαρο, με αποφασιστικότητα, με καρδιά και με ψυχή για την Ελλάδα μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: