ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Δύσκολες ώρες για τον "Μιχαλάκη από τα Εγκλήματα"! Το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον Σταύρο Νικολαΐδη

Είναι ηθοποιός και έχει μεγάλο ταλέντο στο να κάνει τον κόσμο να γελά. Ο ίδιος όμως μαζί με την σύζυγό του βιώνει έναν βουβό πόνο.


Ο λόγος για τον Σταύρο Νικολαΐδη και τη σύζυγο του, Γιώτα Ζαρμακούπη. Το ζευγάρι επιχείρησε δεύτερη φορά να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι, αλλά κάτι τέτοιο δεν στάθηκε δυνατό, καθώς η Γιώτα και τις δύο φορές απέβαλε στον πέμπτο μήνα της κύησης.

«Πριν από τον γάμο ήρθε το πρώτο παιδάκι χωρίς να το επιδιώξουμε και περιμέναμε πώς και πώς να το καλωσορίσουμε. Όμως στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της γυναίκας μου, δηλαδή με το που μπαίνει στη 18η εβδομάδα, σπάνε τα νερά και το χάνουμε το παιδί. Όπως ήταν φυσικό, στενοχωρηθήκαμε πολύ, αλλά θεωρήσαμε τυχαίο το γεγονός. Όταν όμως η Γιώτα έμεινε και πάλι έγκυος, τον περασμένο Ιανουάριο συνέβη και πάλι το ίδιο -είχαμε αποβολή του εμβρύου στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης- και σηκώσαμε τα χέρια ψηλά» εξομολογείται ο ηθοποιός σε καθημερινή εφημερίδα.

«Κι εγώ και η σύζυγος μου κάναμε όλες τις εξετάσεις για να δούμε τι συμβαίνει, αλλά μας είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το περίεργο είναι ότι μέχρι να συμβεί η αποβολή, η κύηση ήταν φυσιολογική. Τέλος πάντων, δεν σας κρύβω ότι ήταν να γεννήσουμε κανονικά τώρα τον Ιούνιο και όπως καταλαβαίνετε, η γυναίκα μου αυτές τις μέρες είναι πεσμένη ψυχολογικά. Πάντως το τελευταίο γεγονός έπαιξε ρόλο και στο ότι φύγαμε από τη Λάρισα ύστερα από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας μου στο ΔΗΠΕΘΕ με τον Κώστα Τσιάνο» αποκαλύπτει ο ηθοποιός και προσθέτει με το γνώριμο χιούμορ του: «Τα παιδιά που χάσαμε ήταν και τα δύο κοριτσάκια, και εγώ, προκειμένου να απαλύνουμε λίγο τον πόνο μας, λέω ότι αυτό συνέβη επειδή δεν ήθελαν να γεννηθούν Λαρισαίες, αλλά πρωτευουσιάνες!».

Gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: