ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Την Τετάρτη, 10-6-2015, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, κου Ευάγγελου Σημανδράκου, τεχνική σύσκεψη με την παρουσία του...
Δημάρχου Γρεβενών, κου Γεώργιου Δασταμάνη.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε ο κος Δημήτρης Μαυροματίδης (Δ/νση Αναπτυξιακού Σχεδιασμού), συντονιστής του προγράμματος, ο κος Δημήτριος Αμπάζης, Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών, στελέχη του ΕΚΕΤΑ και εκ μέρους της Π.Ε. Γρεβενών Διευθυντές και στελέχη των Διευθύνσεων Διοικητικού-Οικονομικού και Τεχνικών Έργων.

Η αίτηση χρηματοδότησης που έχει επιλεγεί πρώτη στις θετικά αξιολογημένες προτάσεις που προτείνονται προς χρηματοδότηση από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) αφορά στο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων της πόλης των Γρεβενών, ύψους περίπου 1.500.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, οι επικείμενες παρεμβάσεις σε δημόσια κτίρια της πόλης των Γρεβενών αφορούν στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο, το Διοικητήριο, το Δημοτικό Κολυμβητήριο, το κλειστό γυμναστήριο, τη μαθητική εστία και το ΕΠΑΛ. 


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: