ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Αστέρι της Ερήμου - Ναλιμάρ ~ Μάνια Βλαχογιάννη ~ Εκδόσεις Νόηση

Κάπου στα βάθη της Ανατολής το «Αστέρι της Eρήμου» έμελλε να αλλάξει άθελα του τη μοίρα ενός ολόκληρου λαού.
Η δόξα και τα πλούτη του φημισμένου βασιλιά Σαχριμάν χάνουν μονομιάς τη λάμψη τους μπροστά στην άδολη ομορφιά της μυθικής πριγκίπισσας Ναλιμάρ. Οι νικηφόρες μάχες που κέρδισε με το σπαθί του φαίνονται ασήμαντες μπροστά στο ανυπέρβλητο δίλημμα που τον διχάζει.

Αψηφώντας την εκδίκηση της νόμιμης βασίλισσας έρχεται αντιμέτωπος με τερατόμορφα σαγκάρ και τρομακτικές μάγισσες, που προσπαθούν να τον αποτρέψουν από τον πραγματικό προορισμό του.
Αναζητώντας το αληθινό νόημα της τόλμης θα δώσει την πιο σημαντική μάχη της ζωής του ενάντια στην παντοδύναμη θεά Μοίρα, που θα τον διδάξει το πιο βαθύ και μεγάλο μυστικό…

Μέσα από ένα παραμυθένιο σκηνικό με το μεθυστικό άρωμα της Ανατολής και μια συναρπαστική ιστορία αγάπης και τιμής, η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μάνια Βλαχογιάννη, καταξιωμένη μουσικός και ερμηνεύτρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, στέλνει το μήνυμα της πίστης στην εσωτερική μας καθοδήγηση και της τόλμης να αγωνιστούμε για υψηλά ιδανικά, αναζητώντας την πραγματική ευτυχία.

Την εικονογράφηση του βιβλίου υπογράφει η εικονογράφος Θωμαή Ζωγράφου.
Το συνοδευτικό cd περιέχει ηχογραφημένα τραγούδια και μουσικά αποσπάσματα με αφήγηση από το ομώνυμο πρωτοεμφανιζόμενο θεατρικό μιούζικαλ.
Τη μουσική για το μιούζικαλ «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ» έγραψε ο Έλληνας συνθέτης Balsam7teen πάνω στο αυθεντικό κείμενο της συγγραφέως. 


Συμμετέχουν οι ερμηνευτές και ηθοποιοί:
Γιάννης Φίλιας, Γιάννης Δεγαΐτης, Μάνια Βλαχογιάννη, Βασίλης Ασημακόπουλος, Μαρία Λατσίνου, Μάριος Ανδρέου, Αγγέλα Μεταλληνού, Ευαγγελία Καρή και η Χορωδία «Μούσες».
Εκφώνηση τίτλων: Στέργιος Σιαραμπής
Ηχογράφηση - Μίξη - Mastering: Γιώργος Πρινιωτάκης - Artracks Recording Studios http://www.artracks.gr/el/

Συγγραφέας: Μάνια Βλαχογιάννη
Τίτλος: Αστέρι της Ερήμου - Ναλιμάρ
Σειρά: Λογοτεχνία της Φαντασίας
Έτος έκδοσης: 2015
Εικονογράφηση : Θωμαή Ζωγράφου
Μουσική : Balsam7teen
Αριθμός σελίδων: 80 (τετράχρωμες) δεμένο
Συνοδεύεται από CD

Διαστάσεις: 17x24
Τιμή: 14,00 € + ΦΠΑ
ISBN: 978-960-8294-67-7

http://www.noisi.info/
https://www.facebook.com/pages/

Εκδόσεις-Νόηση/453257198113119

Δεν υπάρχουν σχόλια: