ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Τι πραγματικά σκέφτονται οι άντρες για κάποια που «πάει» μαζί τους από το πρώτο ραντεβού

Για πάρα πολύ καιρό η κοινωνία ήταν πολύ μεροληπτική όσον αφορά τα standards για το σeξ σε κάθε φύλο.

Τα έχετε ζήσει και εσείς.
Ένας άντρας με πολλές εμπειρίες θεωρείται το ΑΠΟΛΥΤΟ αρσενικό, ενώ οι γυναίκες που ακολουθούν την ίδια τακτική είναι οι ΑΠΟΛΥΤΕΣ…. ξέρετε τι.

Είναι πραγματικά παράνοια αυτό το πράγμα. Αν μια γυναίκα κάνει πολύ σeξ, είναι τσoύλ@. Αν κάνει πολύ νωρίς, είναι «εύκολη». Έλεος δηλαδή! Για το ίδιο πράγμα που ένας άντρας θεωρείται «θεός», μια γυναίκα είναι χειρότερη και από λεπρή.

Είναι όμως το δικό τους σώμα, δικές τους οι επιλογές και το τι θα πει η κατίνα η κοινωνία, δε θα έπρεπε να τους απασχολεί ΚΑΘΟΛΟΥ!

Το σeξ απλά συμβαίνει. Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζεις, ούτε μπορείς να πεις πότε είναι η «κατάλληλη» στιγμή. Ειδικά αν δεν έχουν πρόβλημα τα δύο μέρη που συμμετέχουν, εσάς τι λόγος σας πέφτει;

Προσωπικά δεν πιστεύουμε πως έχει την παραμικρή σημασία ή αντίκτυπο στο ποιος είσαι, το πότε θα κάνεις σeξ. Πόσο μάλλον στην αυτοεκτίμησή σας. Ειδικά για τους άντρες, ξανασκεφτείτε το πριν κρίνετε μια κοπέλα που ξάπλωσε μαζί σας από το πρώτο ραντεβού και της κρεμάσετε την ταμπέλα της «εύκολης». Στην τελική, σας μειώνει αρκετά αυτό. Εσείς είστε μαζί της στο κρεβάτι.

Όπως η αποχή από το σeξ για ένα Χ χρονικό διάστημα (όσο μεγάλο κι αν είναι) δε σας κάνει άγιο/α, το ίδιο ισχύει για το αντίστροφο. Το πότε, πως και γιατί θα το κάνεις δεν είναι μονάδα μέτρησης για ΤΙΠΟΤΑ.

Το σeξ είναι ιδιωτική υπόθεση, γι” αυτό άλλωστε και το κάνουμε στην κρεβατοκάμαρά μας και όχι στο εμπορικό κέντρο. Επίσης είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα, οπότε το τι λένε όλοι οι άλλοι δεν έχει καμία σημασία.

Εν κατακλείδι, όλοι έχουμε διαφορετικές αξίες και μετράμε τα πράγματα αλλιώς. Αν εσείς θεωρείτε ότι καλό είναι να περιμένετε πριν το «γλυκό», αυτό δε σημαίνει πως την ίδια άποψη έχουν και όλοι οι άλλοι. Αυτό όμως δε σας δίνει το δικαίωμα να δείχνετε με το δάχτυλο ότι δε σας «κάθεται» καλά.

του Dan Scotti

Δεν υπάρχουν σχόλια: