ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Η απίστευτη ατάκα της Βουγιουκλάκη που «κόλλησε» στον τοίχο τον αείμνηστο Καραμανλή

Της ζήτησε να πολιτευτεί μαζί του. Δεν φαντάζεστε τι του απάντησε η αείμνηστη σταρ.

Ο Αντώνης Βουγιουκλάκης ανοίγει το σεντούκι των αναμνήσεων και...

σε συνέντευξή του στην free press, εφημερίδα της Γλυφάδας, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της αείμνηστης αδερφής του. 
Δυο σημεία που μας έκαναν εντύπωση ήταν η απάντηση της στις πιέσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή να πολιτευτεί μαζί του, αλλά και ποια ήταν η αλήθεια για το ειδύλλιό της με τον διάδοχο Κωνσταντίνο.

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής της είχε ζητήσει τότε να κατέβει μαζί τους στις εκλογές. Του απάντησε λοιπόν “Πρόεδρε, πόσο είχες στις τελευταίες εκλογές;” Λέει ο Καραμανλής “51%”. “Εγώ όμως” του απάντησε, “έχω 100%”. Και δεν κατέβηκε βέβαια. Η Αλίκη ήταν λίγο πιο πονηρή από αλεπού» θυμάται ο αδερφός της.


Ενώ όσον αφορά το ειδύλλιο με τον διάδοχο, απάντησε τα εξής: «Με τον Κωνσταντίνο είχαν μια φιλία κι απ’ ό,τι φαίνεται, αυτός ήταν πράγματι ερωτευμένος μαζί της. Πήγαινε σχεδόν καθημερινά έξω από τον Φίνο, στην οδό Χίου ή όπου αλλού είχαν γύρισμα κι έβαζε τις κασέτες με τα τραγούδια της σ’ ένα ανοιχτό αυτοκίνητο που είχε. 


Την κόντραρε πολύ. Την πολιορκούσε συνέχεια. Κάποια στιγμή είχαν παρεξηγηθεί, και η Αλίκη είχε πειραχτεί από κάτι που της είχε πει. Πήγε λοιπόν στο θέατρο, στην “Οδό Ονείρων” συγκεκριμένα του Χατζιδάκη, να δει την παράσταση. 
Εκεί πήγε και ο Κωνσταντίνος και μόλις μπήκε μέσα, σηκώθηκε όρθιο όλο το θέατρο. Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι, ακόμη και οι επώνυμοι στην πρώτη σειρά, για να τον χαιρετίσουν. Όλοι, εκτός από την Αλίκη, που δεν σηκώθηκε και τον χαιρέτισε καθιστή. 

Η φωτογραφία αυτή τότε, είχε κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο» αποκαλύπτει ο Αντώνης Βουγιουκλάκης.

newsrebel

Δεν υπάρχουν σχόλια: