ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η Δήμητρα Ματσούκα! "Η μητέρα μου δεν ξέρει πως..."

Θεϊκή δήλωση της Ματσούκα για το σεξ
Η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκε με το σεξ απίλ της να ξεχειλίζει & εκμυστηρεύθηκε ότι...

η μαμά της δεν ξέρει για τη σεξουαλική της ζωή! Αυτό είναι είδηση. Τι, όχι;

Με το στενό κατακόκκινο φόρεμά της, η Δήμητρα Ματσούκα κάθισε στην πολυθρόνα της εκπομπής «Αργά» και με γλύκα, νάζι και χαμόγελο απαντούσε στις ερωτήσεις του Θοδωρή Αθερίδη και του Νίκου Μαστοράκη.

Μετά την εξιστόρηση της πρώτης της φοράς στο θέατρο, σε stand uo comedy σε κείμενα Ιεροκλή Μιχαηλίδη, η Δήμητρα Ματσούκα δέχθηκε έναν καταιγισμό ερωτήσεων σχετικά με τις βρώμικες λέξεις και το σεξ.

«Δε λες μαλάκα όταν οδηγείς; Αυτό που δεν κάνεις στη ζωή το κάνεις στο κρεβάτι; Βρίζεις; Μιλάς βρώμικα;», τη ρώτησαν Μαστοράκης-Αθερίδης. Με το χέρι να περνάει από τα μαλλιά, με το ένα πόδι πάνω στο άλλο απάντησε ότι δεν της αρέσουν οι βρισιές και προφανώς είναι μικροαστή. Κατά τα άλλα, οι ερωτήσεις σχετικά με το σεξ απαντήθηκαν από την ηθοποιό με τα παρακάτω λόγια: «Αυτές πολύ προσωπικές ερωτήσεις . Βλέπει και η μανούλα μου που είναι και συντηρητική. θα στενοχωρηθεί».

«Η μαμά σου δεν ξέρει αν έχεις κάνει σεξ;», ρωτάει ο Μαστοράκης, για να λάβει την απάντηση-κόλαφο: «Δεν ξέρω αν το υποθέτει, αλλά δεν ξέρει η μαμά μου αν έχω κάνει σεξ»!

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: