ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Θάνου

Θερμά συλλυπητήρια από τον ΠΑΣ, την ΕΠΣΗΠ και σωματεία στην οικογένεια Χρ. Θάνου

Τα θερμά συλλυπητήρια του ΠΑΣ για το θάνατο...

της Κωνσταντίας Θάνου εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του Χριστόδουλου Θάνου παλιού διοικητικού παράγοντα του ΠΑΣ και μητέρα του παλιού ποδοσφαιριστή του «Άγιαξ» Γιώργου Θάνου και του εν ενεργεία γνωστού διαιτητή σούπερ λίγκα Δημητρίου Θάνου


Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 κ. Γιώργος Χριστοβασίλης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για το θάνατο της Κωνσταντίας Θάνου και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους της». Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια της Κωνσταντίας Θάνου εξέδωσαν η ΕΠΣΗΠ και ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής. Η οικογένεια Θάνου έχει μια μεγάλη παράδοση και προσφορά στο Γιαννιώτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο, ενώ με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες δίνει δουλειά σε πολλούς ανθρώπους της πόλης και του νομού.

Η ιστοσελίδα μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον παλιό φίλο Χριστόδουλο Θάνο και στα παιδιά του Γιώργο και Δημήτρη και σ' όλους τους συγγενείς τους. Ο Θεός να τους δώσει δύναμη και κουράγιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: