ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Δύσκολες ώρες για συνεργάτη των “Ράδιο Αρβύλα”!

Συγκλονισμένος ο “κολλητός” του Γιάννης Σερβετάς…
Ο πρώην συνεργάτης των Αντώνη Κανάκη, Σωτήρη Καλυβάτση και Γιάννη Σερβετά περνά πολύ δύσκολες ώρες τα ...
τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για τον Βασίλη Πιπέρη, ο οποίος έχει υποστεί εγκεφαλικό και δυο ανακοπές. Εδώ και πέντε χρόνια συγκεκριμένα, δίνει την δική του μάχη για να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Το βαρύ εγκεφαλικό και οι δύο ανακοπές, που πέρασε, κατά την διάρκεια της νοσηλείας του στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, του άλλαξαν άρδην την ζωή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εφημερίδας ο καλός φίλος των «ΑΜΑΝ» είναι ένας μπασίστας με ανεξάντλητο χιούμορ και αγαπημένος στους κατοίκους της Λάρισας.

Ενάμιση μήνα μετά το εγκεφαλικό και τις δύο ανακοπές εισήχθη σε κλινική αποκατάστασης, ωστόσο μια λοίμωξη είχε αποτέλεσμα τη μεταφορά του και πάλι στο νοσοκομείο. Οι δυσκολίες όμως δεν τον «λύγισαν». Σήμερα περπατά φορώντας νάρθηκες αφού κατάφερε να σηκωθεί από το αμαξίδιο του και συνεχίζει τις φυσικοθεραπείες έχοντας όνειρο του να παίζει και πάλι μουσική.


«Είμαι από τους τυχερούς, μπόρεσα και σηκώθηκα από το καρότσι μου. Στο σπίτι δεν περπατάω, έχω ό,τι χρειάζομαι δίπλα μου, να’ ναι καλά η μητέρα μου, που αντέχει ακόμη» δήλωσε στην εφημερίδα.


Στο πλευρό του έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή όπως εκμυστηρεύεται ο παλιός του συνεργάτης και φίλος, Γιάννης Σερβετάς, προσφέροντας όχι μόνο ηθική, αλλά και μεγάλη οικονομική βοήθεια.


Μετά την περιπέτεια που περνα τα τελευταία χρόνια, Λαρισαίοι και όχι μόνο μουσικοί, αποφάσισαν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους, τον αγαπημένο τους Βασίλη Πιπέρη. Την Δευτέρα 15 Ιουνίου διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης με γενική είσοδο πέντε ευρώ. Τα έσοδα από το event, θα δοθούν στον μουσικό, για να μπορέσει να αποκτήσει τα 300 ένσημα που έχει χάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: