ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Γρεβενών

Είναι γεγονός ότι ημερομηνίες με επετειακό χαρακτήρα δεν είναι αρκετές για να επιλύσουν τα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα.
Η 5η Ιουνίου αποτελεί πάντα μια καλή αφορμή για την ευαισθητοποίηση του κόσμου. Είναι όμως πια γεγονός ότι το πλέγμα των περιβαλλοντικών προβλημάτων δεν χρειάζεται πια αφορμές για την ενεργό μας δράση προς την προστασία του περιβάλλοντος.
Η ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών και η πίεση προς τους υπευθύνους διαχείρισης των φυσικών πόρων για αειφορική προστασία προβάλλει πια ως επιτακτική ανάγκη.


Το θέμα της φετινής Ημέρας Περιβάλλοντος είναι «Επτά Δισεκατομμύρια Όνειρα, ένας Πλανήτης, καταναλώστε με φροντίδα» Η ευημερία της ανθρωπότητας, η καλή κατάσταση του περιβάλλοντος και η καλή πρόοδος της οικονομίας ταυτόχρονα από κοινού βασίζονται στην αειφορική διαχείριση των φυσικών πόρων του πλανήτη.
Στην κατεύθυνση αυτή η Κυνηγετικός Σύλλογος Γρεβενών εργάζεται συστηματικά προτείνοντας λύσεις και ενημερώνοντας τα μέλη της και την κοινή γνώμη.Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Γρεβενών σε συνεργασία με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης (ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ) θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που θα κινείται στην αειφορική προστασία των φυσικών πόρων και καλεί τα 1.000 μέλη, αλλά και κάθε φορέα και πολίτη, να εντείνουν τις ενέργειες τους για την αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΖΑΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: