ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Χαμός στο διαδίκτυο με την καλλονή κόρη του Σταλόνε [εικόνες]

Είναι ο σκληρός του Χόλιγουντ, όταν όμως αναφέρεται στην οικογένειά του, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Σε μία φωτογραφία που ανέβασε μάλιστα στο...

Instagram, ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποκαλύπτει και σε ποιο από τα παιδιά του έχει μεγαλύτερη αδυναμία.

Η 16χρονη Σιστίν ποζάρει δίπλα του σαν μοντέλο και ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Ρόκι Μπαλπόα, στέκεται δίπλα της γεμάτος υπερηφάνεια. «Εγώ με την κόρη μου Σιστίν που θέλει να γίνει σοβαρό μοντέλο. Πιστεύω ότι μπορείς να τα καταφέρεις, γράφει ο διάσημος ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας.

H 16χρονη Σιστίν έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο της μόδας μια και έχει ήδη μιλήσει στην Teen Vogue για τα σχέδιά της για το μέλλον, τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά και το πως είναι να είσαι παιδί ενός διάσημου ηθοποιού.

«Πρέπει να είμαι προσεκτική σε ό, τι κι αν κάνω», λέει στη συνέντευξη της στο περιοδική η νεαρή, σημειώνοντας ότι είναι δύσκολο μερικές φορές να είσαι το παιδί ενός διάσημου ηθοποιού. Όσο για τις υποκριτικές της ικανότητες, τονίζει αυτές είναι ανύπαρκτες καθώς είναι «άθλια ηθοποιός».



Η εμφάνιση της ωστόσο, αν κρίνουμε από την φωτογραφία που ανέβασε ο Σταλόνε, θα την βοηθήσει να κάνει καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Φορώντας ένα σούπερ μίνι μεταλλικό φόρεμα σε χρυσό χρώμα, η μικρή κόρη του «Ρόκι», φαίνεται να το έχει.








Η Σιστίν είναι το δεύτερο παιδί του ηθοποιού από τον τρίτο γάμο


Δεν υπάρχουν σχόλια: