ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Έκλεισε Εσκριμπά ο Ολυμπιακός

Ο 50χρονος προπονητής έλυσε το συμβόλαιο του με την Έλτσε
Όπως αναμενόταν, ο 50χρονος τεχνικός θα είναι ο... διάδοχος του Βίτορ Περέιρα, στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Ο Φραν Εσκριμπά, αναμένεται ν’ αφιχθεί τις πρώτες ημέρες της προσεχούς εβδομάδας, για να ολοκληρωθεί και τυπικά, η πρόσληψη του στον νταμπλούχο Ελλάδος και από εκεί και πέρα, να προχωρήσουν οι «ερυθρόλευκοι» τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Ο Εσκριμπά ήταν ένα όνομα που έπαιζε εδώ και μέρες για τον πάγκο του Ολυμπιακού και είναι προφανές πως αποτελούσε και την επιλογή στην οποία είχαν επικεντρωθεί οι «ερυθρόλευκοι». Ο 50χρονος προπονητής έλυσε το συμβόλαιο του με την Έλτσε οριστικά την Πέμπτη, οπότε ήταν θέμα μερικών ωρών, σύμφωνα με πληροφορίες, να τελειώσει και το θέμα με τον Ολυμπιακό.

Έτσι ο Ολυμπιακός, μετά από την μικρή παρένθεση του Βίτορ Περέιρα, θα επιστρέψει ξανά στην καθοδήγηση, όπως όλα δείχνουν, κάτω από τις οδηγίες ενός Ισπανού προπονητή. Ο Ολυμπιακός έχει εξετάσει πολύ προσεκτικά την περίπτωση του και παρά το γεγονός, πως μπορεί να μην έχει –ακόμα – το αντίστοιχο πρεστίζ των Βαλβέρδε και Μίτσελ, είναι η καταλληλότερη λύση, όπως αποφάσισαν στον Ολυμπιακό.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: