ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ

Με ιδιαίτερη επιτυχία έφτασε στο τέλος και η φετινή μουσική χρονιά του ΔΗΜΟΤΊΚΟΥ ΩΔΕΊΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κλείνοντας με δύο πολυπληθείς μουσικές εκδηλώσεις στις 11 & 17 Ίουνίου, παρουσιάζοντας στη ...
μεν πρώτη την πρόοδο που έκαναν όλοι οι σπουδαστές του Ωδείου στη χρονιά που πέρασε, στη δε δεύτερη παρουσίασε μουσικά σύνολα ιδίων ή και διαφορετικών οργάνων. Ίδιαίτερη αίσθηση έκανε η παιδική αλλά και η χορωδία ενηλίκων για την ερμηνεία τους σ' ένα αρκετά απαιτητικό ρεπερτόριο αλλά και για τη σκηνική παρουσία που είχαν. 

Στην εκδήλωση προλόγισε η Δ/ρια Κα Μπαράκου τονίζοντας το ρόλο που διαδραματίζει το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών στην μουσική καλλιέργεια των σπουδαστών αλλά και γενικότερα στη παρέμβαση αυτού στα μουσικά δρώμενα της πόλης. Επίσης έδωσε έμφαση στην αναγνωρισιμότητα του Ωδείου από το Υπουργείο Πολιτισμού, που του επιτρέπει τη διενέργεια εξετάσεων για την έκδοση πτυχίων και διπλωμάτων θεωρητικών αλλά και μουσικών οργάνων.Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές που για ακόμη μια χρονιά βοήθησαν στην απρόσκοπτη λειτουργία του Ωδείου, τους γονείς των σπουδαστών, καθώς και τον Δήμο Γρεβενών που με την αρωγή τους συνετέλεσαν σε μεγάλο βαθμό στο να υπάρξει αυτό το θετικό αποτέλεσμα.





Για το Ωδείο 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γρεβενιωτων Μουσικών
ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: