ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ατύχημα για Ράϊκονεν – Αλόνσο στο Grand Prix της Αυστρίας

Οι πιλότοι βγήκαν σώοι και ασφαλείς από τα μονοθέσιά τους
«Πάγωσε» το αίμα όσων παρακολουθούσαν την εκκίνηση του Grand Prix της Αυστρίας.

Μόλις στον δεύτερο γύρο, ο Κίμι Ραϊκόνεν έχασε τον έλεγχο της Ferrari του και φεύγοντας εκτός πίστας είδε την McLaren του Φερνάντο Αλόνσο που ακολουθούσε να «καβαλά» το δικό του μονοθέσιο και να πέφτουν με φόρα στις μπαριέρες.

Ευτυχώς οι δύο πιλότοι, που πέρσι ήταν μαζί στη Ferrari, βγήκαν σώοι και αβλαβείς, αλλά εμφανώς τρομαγμένοι από το ατύχημα, ενώ το αυτοκίνητο ασφαλείας πέρασε στην πίστα για να καθαριστεί ο χώρος από τα… συντρίμμια.




sport-fm.gr

Αλόνσο: «Λάθος του Ραϊκόνεν»
Ο Κίμι Ραϊκόνεν φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για το ατύχημα που είχαν, δήλωσε ο Φερνάντο Αλόνσο μετά το αυστριακό Grand Prix.

Αποκλειστικά υπεύθυνο για το ατύχημα που είχαν στο δεύτερο γύρο του Grand Prix της Αυστρίας και το οποίο ευτυχώς δεν απέφερε σοβαρό τραυματισμό χαρακτήρισε τον Κίμι Ραϊκόνεν ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός πιλότος της McLaren μίλησε ξεκάθαρα για λάθος του Φινλανδό που έχασε τον έλεγχο της Ferrari κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

«Άρχισα πολύ καλά τον αγώνα, κέρδισα πολλές θέσεις στις δύο πρώτες στροφές και είχα ανέβει στη 14η θέση. Ο Κίμι μπήκε στη στροφή με τη μαλακή γόμα και έχασε τον έλεγχο. Το λάθος ήταν δικό του. Ήταν τυχερός που δεν τον χτύπησα στο κεφάλι, γιατί παρότι φρέναρα δεν μπορούσα να σταματήσω το μονοθέσιό μου, μιας και οι τροχοί μου ήταν στον αέρα. Παρά τρίχα. Πραγματικά τρόμαξα. Ευτυχώς είμαστε και οι δύο καλά. Ήταν ένα παράξενο περιστατικό», τόνισε ο Αλόνσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: