ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Το είδαμε και αυτό: H Εταιρεία που Βοηθάει Άτομα με Αναπηρίες να Αυνανίζονται (PHOTOS & VIDEO)

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία φορά που ακούσαμε για το Gothenburg Cooperative for Independent Living (GIL).


Τότε, η ομάδα για τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία, θέλησε να τονίσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα αυτά όταν θέλουν να επισκεφτούν ένα μπαρ. 

Ο τρόπος; Έφτιαξαν την δική τους μπύρα, κάτι που τους έχει βγει σε καλό. «Η μπύρα μας έχει κερδίσει πολλά βραβεία από την τελευταία φορά που τα είπαμε», μου λέει ο εκπρόσωπος του GIL, Anders Westgerd, από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Αυτήν την φορά όμως δεν μιλάμε για μπύρα, αλλά για τον δονητή με το περίεργο κίτρινο χερούλι τον οποίο μου έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο δονητής, καθώς και το πλαστικό αιδοίο και το «Fist of Adonis» που συμπληρώνουν το σετ, είναι φιλικά προς τα άτομα με αναπηρία και συνοδεύονται από έναν ειδικό οδηγό.

Όπως εξηγεί ο οδηγός, τα σεξουαλικά εργαλεία, όπως τα αποκαλεί το GIL, κάνουν την υπόθεση σεξ αρκετά άβολη τόσο για τα άτομο με αναπηρία όσο και για τον/την βοηθό του. Η διαδικασία περιλαμβάνει ρουχισμό υγιεινής και μηχανικές κινήσεις αυνανισμού. Είναι ίσως μια από τις λιγότερο σέξι καταστάσεις που μπορείς να φανταστείς.

Βέβαια, αυτά τα «εργαλεία» δεν θα βρίσκονται σε κάποιο κατάστημα σύντομα. 


Η εφεύρεση της εταιρίας sex toys Secreta AB, είναι ο τρόπος που επέλεξε το GIL για να κάνει ευρύτερα γνωστό πως οι άνθρωποι με αναπηρία έχουν τις ίδιες ανάγκες με όλον τον υπόλοιπο κόσμο. Μίλησα στον Westgerd, προσπαθώντας να καταλάβω πως ένας δονητής, ένα πλαστικό αιδοίο και μια πλαστική γροθιά μπορούν να εκπροσωπήσουν τον ακτιβισμό.

Το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στο VICE Sweden και ανανμεταδίσει εν συνεχεία το VICE Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: