ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΣΑΛΟΣ με τον γάμο του Ανδρέα Μπάρκουλη: Ποιος ξύρισε τον γαμπρό και γιατί μετάνιωσε που βρέθηκε στο μυστήριο;[photo]

«Σας γράφω από το νοσοκομείο τα εξής… Λυπάμαι πολύ που ήμουν σε αυτόν τον γάμο….
λυπάμαι που ήμουν δίπλα σε ανθρώπους που δεν έχουν άξια ούτε επίπεδο ο γάμος έγινε για ένα καπρίτσιο μια γυναικάς που το παίζει φίλη… .ο άνδρας που ήταν εκεί που χρωστάει σε πολύ κόσμο χρήματα το έπαιζε ότι είναι ένας και μοναδικός που είναι ένα μηδενικό….λυπάμαι τόσο πολύ που φτύνω έμενα που πιστεύω ακόμα σε ανθρώπους».

Ο νεαρός Κώστας Κανελόπουλος ο οποίος διακρίνεται μαζί με μια φίλη να ξυρίζουν τον Ανδρέα Μπάρλουλη πριν από λίγες ώρες βγήκε και επιτέθηκε με πολύ άσχημα λόγια στο ζευγάρι. Τόσο ο ίδιος αλλά και η μητέρα του, είναι άνθρωποι πολύ κοντά στο ζευγάρι. 

Μάλιστα η μητέρα του, Μιστιλίογλου Τζίνα, κολλητή της Μαρίας επι σειρά ετών, είναι εκείνη που γράφει κάτω από το σχόλιο του γιού της: «Να μη δινεις αξία στα μηδενικα γιατι τα κανεις νούμερα. Αστο σε μενα αυτο……οταν ανοιξω εγω το στομα μου να δεις τι θα γινει». Πρόκειται για την γυναίκα που είχε ανακοινωθεί ότι θα παντρέψει τον Ανδρέα και τη Μαρία και ξαφνικά παύτηκε από κουμπάρα. Πληροφορίες θέλουν την Τζίνα ν΄αποχωρεί από τη διαδικασία διότι απαιτήθηκε ένα τεράστιο ποσό που η ίδια δεν είχε, σε αντίθεση με την ιδιοκτήτρια του χώρου που έγινε ο γάμος και η δεξίωση.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον κάποια στιγμή να μιλήσουν τόσο ο γιός αλλά και η μητέρα του. Πάντως στα προφίλ τους στο Facebook γέμισαν από σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: