ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Αλεξάνδρα Ούστα: Αυτός είναι ο νέος άνδρας που της έκλεψε την καρδιά! (PHOTO)

Περισσότερο από ένας χρόνος έχει περάσει από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο. Η Αλεξάνδρα Ούστα ήταν ο...
φύλακας-άγγελος του, η γυναίκα που πάλεψε μαζί του μέχρι τις κρίσιμες τελευταίες ώρες της περιπέτειας της υγείας του. Η 32χρονη ηθοποιός κράτησε χαμηλούς τόνους, τόσο κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, όσο και μετά το θάνατό του και μόνο μετά από πολλούς μήνες μίλησε για τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Εδώ και λίγο καιρό, η Αλεξάνδρα Ούστα χαμογελάει και πάλι, έχοντας γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Η ίδια είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό με τον Γιάννη Καρακατσάνη, απολαμβάνοντας τον έρωτα και τη συντροφικότητα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τη συνεργασία τους στην παράσταση «Ντόλλυ η προξενήτρα», που αποδείχθηκε γούρικη, καθώς ήταν η αιτία που τους έφερε κοντά.

Οι άνθρωποι που γνώριζαν για την τρυφερή τους σχέση ήταν ελάχιστοι, καθώς και οι δύο προτιμούν να διασκεδάζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε στέκια όχι και τόσο κοσμικά, αλλά κυρίως εναλλακτικά, ενώ κανείς τους δεν έχει μιλήσει δημόσια για το γεγονός.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στην παράσταση «Ηλέκτρα» και η αμηχανία τους μπροστά στο φωτογραφικό φακό ήταν εμφανής.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Peoplegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια: