ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Καθηγητής ανέθεσε χυδαία εργασία στους μαθητές του – Ζήτησε να τραβήξουν selfies με τα εpωτικά βοηθήματα των γονιών τους

Στη διαθεσιμότητα ενός καθηγητή Γεωμετρίας προχώρησε η διοίκηση ενός σχολείου, μετά από καταγγελίες γονέων για μια εργασία για...
το σπίτι που έβαλε σε μαθητές του. Συγκεκριμένα, τους ζήτησε να τραβήξουν φωτογραφίες με τα… εpωτικά βοηθήματα των γονέων τους.

Μάλιστα, ο Wing-Wah Leugh, από το Γυμνάσιο Encinal της Καλιφόρνια, ανέφερε στην τάξη πως θα πριμοδοτούσε με επιπλέον βαθμούς όσους μαθητές ολοκλήρωναν με επιτυχία την εργασία τους. Όταν η ανάθεση της εργασίας ήρθε στο φως, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως επρόκειτο για ένα –τουλάχιστον κακόγουστο– αστείο, το οποίο δεν περίμενε πως κάποιο παιδί θα υλοποιούσε. Παρ’ όλα αυτά, η ιστορία δεν εξελίχθηκε ακριβώς έτσι.


«Να πάτε στο δωμάτιο των γονιών σας, στα συρτάρια τους ή οπουδήποτε αλλού μπορεί να κρύβουν τα εpωτικά τους βοηθήματα, τα προφυλακτικά ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιας φύσης, και να τραβήξετε μια selfie με αυτό», ανέφερε μια μητέρα πως ήταν η εντολή του καθηγητή.


Το «αστείο» αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους μαθητές του καθηγητή δεν αντελήφθη το χιούμορ του και όχι μόνο τράβηξε την εν λόγω selfie, αλλά την παρουσίασε και στην τάξη. Από τον σάλο που προκλήθηκε, το περιστατικό έφτασε στα αφτιά των γονέων και της διοίκησης και είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του καθηγητή.


«Η ασφάλεια των μαθητών είναι προτεραιότητα για εμάς, αλλά με βάση τον κανονισμό λειτουργίας, δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες που αφορούν υπάλληλό μας χωρίς εξουσιοδότηση των αρχών», ήταν η πρωτοφανής απάντηση του εκπροσώπου τύπου του σχολικού ιδρύματος, που κατά πάσα πιθανότητα άφησε γονείς και κοινή γνώμη με ανοιχτό το στόμα.


newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: