ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Το ιδιαίτερο μήνυμα στην φοιτήτρια Δήμητρα που κάνει θραύση στα social media (photo & video)

 - Άφωνη η κοπέλα που είδε αυτή την εικόνα...
Όταν η κοπέλα πλησίαζε στο σημείο που βλέπετε, δεν φανταζόταν με τίποτα τα όσα θα έβλεπε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα - Χαμός σε facebook και twitter...

Ένα πραγματικά πρωτότυπο τρόπο για να πείσει μια κοπέλα να βγει μαζί του για ποτό επέλεξε ένας φοιτητής στην Ξάνθη! Ο νεαρός που ήθελε διακαώς να βγει ραντεβού μαζί της, αποφάσισε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη διαφημιστικής πινακίδας που είναι αναρτημένη στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης και πάνω στην οποία εμφανίζονται εναλλάξ διαφημιστικά μηνύματα, ζητώντας να... διαφημίσει και ο ίδιος τον πόθο του.
Πιο συγκεκριμένα, ζήτησε να εμφανιστεί το απόγευμα της Δευτέρας στην εν λόγω πινακίδα, ανάμεσα τις υπόλοιπες διαφημίσεις, και το δικό του μήνυμα! “Δήμητρα (Α) τι θα γίνει με το ποτάκι που λέγαμε;;;” ήταν το μήνυμα που έκανε την εμφάνισή του στην ηλεκτρονική πινακίδα διαφημίσεων προκαλώντας το ενδιαφέρον των περαστικών μιας και λόγω μεγέθους αλλά και φωτεινότητας ήταν ορατό από μακριά.



Η κίνηση του, προκάλεσε την έκπληξη όλων όσοι έτυχε να δουν το μήνυμα, είτε απολαμβάνοντας τον καφέ τους στην πλατεία είτε περνώντας από εκεί. Βέβαια και η ίδια η κοπέλα “λύγισε” και τελικά είπε το πολυπόθητο ναι μιας και δέχθηκε να πεί τελικά το “ποτάκι που λέγανε”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ή κάποια, επιλέγει να εκθέσει δημόσια τα συναισθήματά του για το έτερο του ήμισυ, καθώς στο παρελθόν σε μια αντίστοιχη κίνηση είχε προβεί ακόμη ένας “ανώνυμος ερωτοχτυπημένος”, που είχε γεμίσει μια ολόκληρη γειτονιά με ερωτικά ραβασάκια.

thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: