ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Tι λέει ο μήνας που γεννήθηκες για την εpωτική σου ζωή;

Μερικοί μήνες είναι πιο ερωτικοί από κάποιους άλλους.

– Αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο:

Έχεις την τάση να είσαι πιο συντηρητική όσον αφορά τις σχέσεις. Όταν όμως σου αρέσει κάποιος γίνεσαι ιδιαίτερα επίμονη μέχρι να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Μαζί με τα ζώδια του Νοεμβρίου αυτά του Ιανουαρίου είναι από τα πιο kinky.

– Αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο: Η περιπέτεια είναι το δεύτερό σου όνομα. Έχεις πολύ πάθος για ό,τι κάνεις αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται να δουλέψεις σκληρά για αυτό. Είσαι συγκεντρωμένη σε αυτά που θέλεις ωστόσο χρειάζεται να προσπαθήσεις να δεθείς περισσότερο συναισθηματικά με ό,τι κάνεις.

-Αν έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο: Σου αρέσει να περνάς την ώρα σου στο κρεβάτι. Ο έρωτας είναι πολύ έντονος και συναισθηματικός, σου αρέσει να δίνεις πολλά στον σύντροφό σου και δένεσαι ιδιαίτερα μαζί του.

– Αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο: Είσαι πολύ ανεξάρτητη και όταν σε ενδιαφέρει κάποιος δίνεις όλο σου το είναι. Ο έρωτας με κάποιον που είναι γεννημένος τον Απρίλιο είναι hot, έντονος και πολύ παθιασμένος γιατί κυβερνήτης των ζωδίων αυτού του μήνα είναι ο Άρης. Από την άλλη αν πεις τέλος για μια κατάσταση είναι ΤΕΛΟΣ, καθώς βαριέσαι εύκολα.

– Αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο: Θέλεις τον έρωτα να είναι άνετο και αισθησιακό. Σου αρέσει ξεκάθαρα η συνεύρεση ως πράξη και είσαι αυτή που θέλεις να το κάνεις πάνω σε σατέν σεντόνια σε ένα υπέροχα διακοσμημένο δωμάτιο.

– Αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο: Σου αρέσει να δοκιμάζεις κάθε στάση γιατί απλά θέλεις να ξέρεις τα πάντα για τα πάντα. Μπορεί να μην έχεις τον ίδιο έντονο χαρακτήρα με τα άτομα που έχουν γεννηθεί τον Φεβρουάριο ωστόσο είσαι αρκετά παθιασμένη με ό,τι κάνεις. Το dirty talk όπως και το τηλεφωνικό είναι κάτι που σε εξιτάρει φοβερά, όποιος το κάνει αυτό μαζί σου θα τον αγαπάς για πάντα (καλά όχι αλλά καταλαβαίνεις τι εννοούμε).

– Αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο: Ο έρωτας μαζί σου είναι άκρως συναισθηματικός. Χρειάζεται να νιώθεις ασφαλής για να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις. Όταν όμως χαλαρώνεις κάνεις τα πάντα για να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου καθώς σου αρέσει να φροντίζεις φοβερά αυτόν που είναι μαζί σου.

– Αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο: Δύο πράγματα συμβαίνουν με όσους είναι γεννημένοι τον Αύγουστο· είτε θα είναι απίστευτα εγωιστές ή απίστευτα γενναιόδωροι. Είσαι ικανή να εγκαταλείψεις αμέσως τον σύντροφό σου αν δεν καλύπτει στα πάντα, μισείς το να σου λένε τι να κάνεις στον έρωτα και ο εγωισμός σου πληγώνεται πολύ εύκολα.

– Αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο: Είσαι παθιασμένη αλλά ταυτόχρονα έχεις τον απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων σου. Για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον έρωτα και έναν καλό οργασμό χρειάζεται αρκετή προσπάθεια. Μπορεί να μην πέσεις με τα μούτρα στην πράξη ωστόσο αν σε προκαλεί συναισθηματικά ο σύντροφός σου θα δοκιμάσεις τα πάντα.

– Αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο: Είσαι πολύ ρομαντικός χαρακτήρας και σου αρέσει να μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου. Απολαμβάνεις τον έρωτα και κάνεις την κάθε εμπειρία σου μοναδική και για αυτό προτιμάς να παίρνεις τον χρόνο σου. Μπορεί να μην είσαι ιδιαίτερα παθιασμένη ωστόσο η αποπλάνηση είναι το δυνατό σου χαρτί κάτι που οδηγεί σε φανταστικά ρομαντικό έρωτα.

– Αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβριο: Είσαι η επιτομή του παθιασμένου έρωτα. Δίνεσαι ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και περιμένεις το ίδιο από εκείνον. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου στον έρωτα και είσαι ανοιχτή σε κάθε πρόταση απλά και μόνο για να εμπλουτίσεις το ρεπερτόριο σου.

– Αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο: Είσαι δημιουργική στο κρεβάτι. Σου αρέσει να φτιάχνεις ιστορίες στον έρωτα και να παίζεις διάφορους ρόλους με τον σύντροφό σου. Δεν συνδέεσαι τόσο εύκολα συναισθηματικά με τον άλλον ωστόσο ο έρωτας κάθε φορά είναι διασκεδαστικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: