ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ομιλία Τιμολέοντα Κοψαχείλη στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας - videos

Ομιλία Τιμολέοντα Κοψαχείλη στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας σχετικά με την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και τηλεπικοινωνιών στη λειτουργία των ΟΤΑ και στην...
ενσωμάτωση της Έρευνας στην πρωτογενή παραγωγή:

·        Κατά την πρωτολογία του στις εργασίες της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας, ο Βουλευτής Γρεβενών ζήτησε την ένταξη των θεμάτων της Τεχνολογίας και των Τηλεπικοινωνιών στις λειτουργίες των ΟΤΑ για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Επιπλέον, επισήμανε τα οφέλη που θα μπορούσαν να εξασφαλισθούν από τις τεχνολογίες παραγωγής ενέργειας μέσω της βέλτιστης διαχείρισης των απορριμμάτων.
https://youtu.be/mXGoTLE8Lc4

Κατά την δευτερολογία του, ο Βουλευτής ζήτησε επίσης, την διεύρυνση των θεμάτων και του προγραμματισμού της Επιτροπής με τα θέματα των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας καθώς και την συγκροτημένη και ολοκληρωμένη ενσωμάτωση της Έρευνας στην πρωτογενή και δευτερογενή παραγωγή, καθώς και για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Καινοτομίας, ενώ τόνισε ότι η τεχνολογία εν γένει αποτελεί μέσω διαφάνειας στην υπηρεσία της Δημοκρατίας.
https://youtu.be/rbzSrzd5KZk

Δεν υπάρχουν σχόλια: