ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ο Κώστας Αγέρης ο Μεγάλος Νικητής του «The Voice»!!! VIDEOS

Με τον μεγάλο τελικό ολοκληρώθηκε το «The Voice», με νικητή τον Κώστα Αγέρη.
Η Κατερίνα Καμπανέλη (ομάδα Μιχάλη Κουϊνέλη), η...

Άννα Βιλανίδη (ομάδα Δέσποινας Βανδή), ο Κώστας Αγέρης (ομάδα Αντώνη Ρέμου) και ο Νεκτάριος Μαλλάς (ομάδα Μελίνας Ασλανίδου) εμφανίστηκαν σε τέσσερα - ντουέτα έκπληξη με τους coach τους.

Στη σκηνή του «THE VOICE», η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε ένα νέο της τραγούδι, ενώ το ίδιο έκανε και ο Αντώνης Ρέμος.



Στη σκηνή του παιχνιδιού εμφανίστηκε ο Πάνος Μουζουράκης ερμηνεύοντας το κομμάτι «Στόχος», ενώ σε ένα ντουέτο με την Αρετή Κοσμίδου ερμήνευσαν το τραγούδι «Φτάνει». Επίσης, στο «Voice εμφανίστηκε και η περσινή νικήτρια Μαρία-Έλενα Κυριάκου με το τραγούδι «One last breath».







Εμφανίσεις σε ντουέτα έκπληξη για τους παίκτες και τους coach - Βανδή και Ρέμος τραγούδησαν μαζί στη σκηνή παλιές επιτυχίες - Στη σκηνή εμφανίστηκαν Μαρία Έλενα Κυριάκου, Πάνος Μουζουράκης, Αρετή Κοσμίδου - Γλέντι με ποντιακά τραγούδια μετά τη νίκη.

Μετά από έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο, (ο τελικός ξεκίνησε στις εννιά και ολοκληρώθηκε στις δύο), ο παρουσιαστής του «The Voice 2» Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε πως νικητής του επιτυχημένου talent show είναι ο Κώστας Αγέρης από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η αυτοδίδακτη  Άννα Βιλανίδη, με τη μελωδική φωνή από την Κύπρο, η οποία άνηκε στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή.  Ο νεαρός Πόντιος κέρδισε τη συμπάθεια και τις πολυπόθητες ψήφους του κοινού. 

Το γλέντι για την νίκη του Κώστα Αγέρη συνεχίστηκε και έξω από τα studio ΚΑΠΑ, όπου λόγω και της ποντιακής καταγωγής, συμπατριώτες του γλέντησαν τη νίκη με ποντιακά τραγούδια.

Η Άννα Βιλανίδη, που έχασε κυριολεκτικά τη νίκη μέσα από τα χέρια της, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Η παίκτρια στη δεύτερη εμφάνιση της, ερμήνευσε το τραγούδι που την βοήθησε να μπει στο σόου. Για μια ακόμα φορά έκανε την coach της περήφανη που δεν «χόρταινε» να την ακούει. Δείτε την εμφάνισή της:

Πριν το τελικό αποτέλεσμα του «The voice 2» σταδιακά ανακοινώθηκαν οι παίκτες που αποχώρησαν. 

Από την τετράδα έφυγε πρώτη η Κατερίνα Καμπανέλλη, η οποία άνηκε στην ομάδα του Stavento. Η νεαρή παίκτρια μόλις συνειδητοποίησε πως αποχωρεί το πρόσωπό της από χαμογελαστό και λαμπερό, «σκοτείνιασε». Γεγονός που σχολιάστηκε από τον Μιχάλη Κουινέλη, ο οποίος όπως είπε, στενοχωρήθηκε όχι επειδή δεν νίκησε αλλά επειδή σκέφτεται πώς θα νιώθει η παίκτριά του. 

Στη συνέχεια οι τρεις παίκτες που απέμειναν εμφανίστηκαν για δεύτερη φορά στην σκηνή του σόου ερμηνεύοντας τα κομμάτια που τραγούδησαν στις blind auditions και μετά ανακοινώθηκε η δεύτερη αποχώρηση. Ο Νεκτάριος Μαλλάς, της Μελίνας Ασλανίδου και φαβορί του σόου έφτασε στην πηγή αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πιει νερό. Αρκετά συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Στις ιδιαίτερες στιγμές του σόου συγκαταλέγεται αναμφίβολα η συνύπαρξη του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του The Voice. Οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν ένα ποτ-πουρί των μεγάλων τους επιτυχιών:

Στο σόου του Ant1 εμφανίστηκε και η περσινή νικήτρια, η Μαρία Έλενα Κυριάκου, η οποία ερμήνευσε ένα ρεμίξ του τραγουδιού που μας εκπροσώπησε στη Eurovision. 

Εμφάνιση έκπληξη έκανε και ο Πάνος Μουζουράκης με την ανανεωμένη Αρετή Κοσμίδου σε ένα ντουέτο που έγραψε ο Μανώλης Φάμελος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο φετινός νικητής του The Voice, Κώστας Αγέρης, ήταν, για τα social media, το φαβορί που απλά επιβεβαιώθηκε.

protothema.gr 




Ξέφρενο ποντιακό γλέντι για τη νίκη του Κώστα Αγέρη (μέρος Α΄+Β' + Γ')





Ο πατέρας του Κώστα Αγέρη μιλά στο pontos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: