ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

14χρονος βρήκε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και το... παρέδωσε!

Αυτός ο 14χρονος δεν έκανε καν δεύτερες σκέψεις! Πήρε το πορτοφόλι, που βρήκε κάτω στην χθεσινή συναυλία της Πέγκυ Ζήνα και του Κώστα Χατζή και...
αφού διαπίστωσε σε ποιον άνηκε άφησε για λίγο την συναυλία και προσπάθησε να τον βρει και να του το παραδώσει.

Η παιδική αθωότητα που δεν καταλαβαίνει από κρίση, έρχεται για να επιβεβαιώσει ότι ακόμη και στα δύσκολα υπάρχει ελπίδα! Μάλιστα όταν πρόκειται για παιδιά της στέγης Ανηλίκων Σύρου που αρκετές φορές τους κολλούν την ταμπέλα του ''παρεξηγημένου''.

Παιδιά που για διάφορους λόγους δεν έχουν μεγαλώσει και στις κατάλληλες συνθήκες. Και όμως για άλλη μια φορά ο μικρός έδειξε τη σπουδαία δουλειά που γίνεται μέσω της στέγης ανηλίκων και εφήβων Σύρου.

Να σημειωθεί ότι εντός του πορτοφολιού, υπήρχε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό καθώς και ταυτότητα με κάρτες τραπέζης. Μάλιστα, η Στέγη ανηλίκων και εφήβων αναγνωρίζοντας την πράξη ακεραιότητας και εντιμότητας του μικρού παιδιού και γνωρίζοντας την αγάπη του για τους υπολογιστές, τον επιβράβευσαν (εκτός απο τα μπράβο και τα συγχαρητήρια που δέχτηκε) με μια ολόκληρη μέρα, να ψυχαγωγηθεί αποκλειστικά μόνος του στον υπολογιστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: