ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 17, 18, 19, 20

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 17

Πλέον υπάρχει έντονος φόβος ώστε η Ελίφ να αποβάλει.Παράλληλα βλέπουμε και τον Μακσούτ που κρατάει την Ντεφνέ. Τότε βλέπουμε τον Καχραμάν να προσπαθεί να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά. Ο Καντίρ θα μάθει ότι έχει μονάχα ένα μήνα ζωής και τότε παίρνει την απόφαση να φύγει για λίγο.

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 18
Με την απειλή του όπλου η Ντεφνέ θα αναγκαστεί να πει στον Μακσούτ ότι η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο. Ο Καχραμάν θα ανακαλύψει τον Μασκούτ εγκαίρως όχι όμως και τον Καντίρ όπου και εκείνος είναι εξαφανισμένος.

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 19
Η γιατρός ενημερώνει τον Καχραμάν ότι η Ελίφ πρέπει να χειρουργηθεί γιατί κινδυνεύει η ζωή της. Εκείνος εξηγεί στην Ντεφνέ και την Κιγιμέτ ότι αποκλείεται να επιζήσει το έμβρυο. Όταν η Ελίφ συνέρχεται, αρνείται την επέμβαση για να προστατέψει το μωρό που μεγαλώνει στην κοιλιά της.

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 20
Η Κιγιμέτ έχει αντιληφθεί ότι ο Καχραμάν έχει αδυναμία στην Ελίφ και το μητρικό της ένστικτο λέει να τους απομακρύνει. Το σχέδιό της να μείνει η Ελίφ σε άλλο σπίτι τώρα που δεν κινδυνεύει απ΄ τον Μακσούτ, βρίσκει σύμφωνη την Ντεφνέ. Ο Καχραμάν αρνείται να πάει την Ελίφ σε άλλο σπίτι.
τα προηγούμενα επεισόδια
Στα δίχτυα του Πεπρωμένου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: