ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Χρωστάω 300 χιλιάδες Ευρώ. Δεν πληρώνω, αλλά όχι από ανεντιμότητα»

«Χρωστάω 300 χιλιάδες Ευρώ αλλά δεν θα τρελαθώ εγώ, άσε να τρελαθούν αυτοί» εξομολογείται γνωστός Έλληνας ηθοποιός.

Έλληνας ηθοποιός που έχει παίξει σε πολύ γνωστές σειρές, όπως «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», «Το κόκκινο δωμάτιο», «Το αμάρτημα της μητρός μου» κ.α σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Από το 2005 έχω οικονομικές δυσκολίες. Άνοιξα ένα μαγαζί, "μπήκα μέσα" 150.000 ευρώ και τώρα που μιλάμε χρωστάω καμιά 300.000 ευρώ» είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Μάλιστα όταν ερωτήθηκε, αν τον αγχώνει η οικονομική του κατάσταση, σύμφωνα με το gossip-tv.gr, απάντησε: «Καθόλου. Με πήραν οι τράπεζες και μου έβαλαν "χέρι". Δεν αρνούμαι να δώσω τα χρήματα, άλλα τη σύνταξη μου τη δώσατε μισή. Δούλεψα 45 χρόνια και μου δίνετε για 20, μειωμένη. Τα χρέη μου τα διατηρείτε, αλλά τις απολαβές μου τις κατεβάζετε συνέχεια.».
Και συνέχισε: «Πέρασα μια τριετία φοβερή, αυτοκτονική.. Μετά έκανε ένα "κλικ" και είπα: "Δεν θα τρελαθώ εγώ, άσε να τρελαθούνε αυτοί". Είναι σχέδιο και τώρα λένε: "Φέρε τα σπίτια, τα λεφτά σου, κουρεύουμε τις αποταμιεύσεις σου..." Δεν πληρώνω, αλλά όχι από ανεντιμότητα. Είμαι έντιμος άνθρωπος, δεν θα βάλω και ηθικά διλήμματα. Στην καταστροφή πάμε».

Την τελευταία διετία o διελαύνων Ουρανός (αλλαγή στάση ζωής) είναι σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα του Γιάννη Μποσταντζόγλου (χρηματοοικονομικά προβλήματα, χρόνιες και ψυχοφθόρες καταστάσεις), βοηθώντας τον να δει με άλλο μάτι τις οικονομικές δυσκολίες. 


Συγχρόνως, αυτή η όψη που θα του παρέχει εύνοια για δύο χρόνια ακόμα, υπόσχεται και ξαφνικά γεγονότα που μπορούν να συμβάλλουν σε θετικές ρυθμίσεις και διευκολύνσεις σε χρέη ή άλλα οικονομικά θέματα.


astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: