ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Κυριακή 5/7

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής σχηματίζει ένα εξάγωνο με την Έριδα κι άντε τώρα να ασχοληθείς με τα ψιλολοΐδια και τις λεπτομέρειες! Η υπομονή δεν είναι δα το μεγαλύτερο προσόν σου, η καθυστέρηση σου δίνει στα νεύρα, ευτυχώς όμως που έχεις για κορώνα στο κεφάλι σου τον Μέγα Αλέξανδρο και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Γόρδιος Δεσμός; This? Last year!
Ερωτικά
Οι προτάσεις και οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη κι εσύ μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στην περιπέτεια και κάτι πιο... οικογενειακό. Σε κάθε περίπτωση, μη χολοσκάς με όρκους αιωνιότητας και τέτοια χαζά, αφού –το ξέρεις- γρήγορα θα βαρεθείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη σε κάνει να χαμογελάς και να σιγοτραγουδάς ευτυχισμένος, πάνω από τα κοψίδια σου. Κι αν προτιμάς τα θαλασσινά... δεν θα τα χαλάσουμε! Είναι φανερό πάντως ότι αργά αλλά σταθερά βαδίζεις στον δρόμο των επιτυχιών. Πόντο-πόντο στην κυριολεξία αλλά αυτό δεν σε χαλάει καθόλου. Ξέρεις ότι αν κάνεις κάποιο λάθος δύσκολα διορθώνεται, άσε που είσαι και μερακλής στο αργό ψήσιμο.
Ερωτικά
Αν πραγματικά το θέλεις, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κτίσεις μια «φωλιά», που θα... ξημεροβραδιάζεσαι με τον/την σύντροφο σου. Σπίτωμα... κανονικό δηλαδή κι άσε τις κακές γλώσσες να λένε...

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Όχι και να σε πάρει από κάτω, επειδή δεν έχεις σήμα ή wi fi... Στο κάτω-κάτω, την σήμερον ημέρα παντού υπάρχουν γνώστες και παντογνώστες, πρόθυμοι να σε συνδράμουν. Γενικά, ο Ερμής έχει κέφια και δεν σκοπεύει να σου χαλάσει χατίρι. Ταξίδια, περατζάδες και νυφοπάζαρα εγκρίνονται αβλεπί. Μάλιστα η παιχνιδιάρικη διάθεση σου, μπορεί να φέρει κοντά σου πολύ κόσμο και να σε αναδείξει σε πρωταγωνιστή της ημέρας.
Ερωτικά
Αυτήν την περίοδο κερδίζεις εύκολα την συμπάθεια των άλλων, κάτι που είναι ένα καλό πρώτο βήμα για την... καρδιά τους. Απουσιάζουν όμως οι ενδείξεις σταθερότητας, οπότε μην τρέφεις μεγάλες προσδοκίες. Παίξε κι όπου πάει...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Με τον Ερμή και τα καμώματα του ποτέ δεν τα πήγαινες καλά, αφού σου πέφτει κομματάκι ψυχρός. Αν δεν νιώθεις, πώς να επικοινωνήσεις; Αυτήν την φορά ωστόσο, το εξάγωνο του με την Αφροδίτη σου εξασφαλίζει ένα μίνιμουμ απολαύσεων και σου ανοίγει την όρεξη για περισσότερες. Σπιτικό φαγητό, καλή παρέα, ίσως κι ένα δώρο-έκπληξη που θα σε συγκινήσει..
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε κάνει πολύ πιο... ορεξάτο/η απ' ότι συνήθως! Και η αλήθεια είναι πως αυτός ο... τύπος καλμάρει άμεσα με το σεξ, οπότε μην... διστάζεις. Αν βέβαια δεν έχεις κάποια μόνιμη σχέση, αναγκαστικά θα αρκεστείς σε περιπέτειες που μπορεί να είναι ωραίες αλλά σίγουρα δεν θα έχουν διάρκεια.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ας δείχνεις ανέμελος και ξέγνοιαστος, η καρδούλα σου το ξέρει τι τραβάς. Γιατί βλέπεις τον... Πλούτωνα να έρχεται, ξέρεις δηλαδή ότι κάποιοι σχεδιάζουν να σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια. Αλλά όχι! Δεν σκοπεύεις να την πατήσεις σαν εκείνον τον Αρχία που είπε το περιβόητο «ες αύριον τα σπουδαία» και μετά τον χάσαμε. Ίσα-ίσα που η έγκαιρη πληροφόρησή σου για τα τεκταινόμενα θα σε φέρει πάλι «καβάλα στο άλογο».
Ερωτικά
Έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι, άρα... όλες οι ευθύνες πέφτουν πάνω σου! Κι αν ακόμη νοιώθεις την ανάγκη να συνεχίσεις την dolce vita, καλό είναι να αρχίσεις να σκέφτεσαι κάτι πιο σταθερό και ποιοτικό. Οι ευκαιρίες πάντως θα σου δοθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι τεχνικές σου γνώσεις αλλά και η επιμελής αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων σε καθιστά πολύτιμο μέλος της κοινωνίας... τουλάχιστον για σήμερα! Ο Ερμής –σκέτος καλικάντζαρος- έχει τρυπώσει στο μικρότερο μικρό και ταλαιπωρεί τους δυστυχείς θνητούς με «προχωρημένα» τεχνικά προβλήματα. Μα όπου ο Ερμής και να κρυφτεί, ο... Παρθένος θα τον βρει! Κι ας έρθει μετά κάποιος άσχετος να σου μιλήσει για τεχνοκράτες...
Ερωτικά
Διανύεις περίοδο... φόρμας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι κάνεις και τις σωστές επιλογές, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Περιόρισε λοιπόν τις προσδοκίες σου και αφέσου στην ευτυχία του σήμερα. Ζήσε την κι ας πέσει χάμω!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ευχάριστες παραστάσεις, εναλλαγές καταστάσεων κι ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε κάνουν να νιώθεις καλά και να ελπίζεις τα... ακόμα καλύτερα. Ο Ερμής και η Αφροδίτη «κάνουν παιχνίδι» στη ζωή σου κι εσύ μοιάζεις με μωρό σε τόπλες παραλία. Πω πω πω μανούλα μου! Παράλληλα βέβαια θα διαπιστώσεις ότι κάποιοι κοιτάζουν αποκλειστικά και μόνον το συμφέρον τους αλλά... δεν χρειάζεται να τους κάνεις παρέα!
Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι μάλλον μάταιο να καταλήξεις σε συγκεκριμένες αποφάσεις και πολύ περισσότερο στο ποιο μοντέλο σχέσης σου ταιριάζει καλύτερα. Ο Ουρανός φέρνει διαρκώς ανατροπές αλλά από την άλλη τίποτα δεν πάει χαμένο. Εμπειρίες είναι αυτές...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Τι κι αν οι άλλοι το έχουν ρίξει στις εκδρομές, τις ουζοποσίες και τις... ψηφοφορίες; Για σένα όλα αυτά δεν είναι παρά ένα απλό «ξεκάρφωμα» αφού στην πράξη εφαρμόζεις πιστά το δόγμα «follow the money». Κι είναι αλήθεια ότι ο Ερμής στους Διδύμους εξυπηρετεί άριστα τις ανάγκες σου αλιεύοντας πολύτιμες πληροφορίες, είτε τυχαία, είτε εκ προμελέτης. Ακόμη κι ένα... κούνημα φρυδιού, μπορεί να είναι απόλυτα διαφωτιστικό!
Ερωτικά
Νοιώθεις το «θηρίο» να ξυπνά μέσα σου και... ποιός σε πιάνει! Η επερχόμενη αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα αυξάνει κατακόρυφα τια απαιτήσεις σου αλλά σου δίνει και την ευκαιρία να αποδείξεις... εμπράκτως την σεξουαλική δυναμική σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η ζωή είναι ένα λούνα παρκ και για όσους δεν το πιστεύουν ήρθε η στιγμή να τους το αποδείξεις! Εκδρομές, παιχνίδια και χωρατά είναι στην ημερήσια διάταξη και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να εξαντλήσεις την κοινωνικότητα σου σε ποικίλες δραστηριότητες ή εκδηλώσεις. Έξω ντέρτια και καημοί λοιπόν, για να γελάσει το χειλάκι σου και το χειλάκι τους.
Ερωτικά
Πάνω που είσαι μια χαρά με τις τρέλες σου και τις... ομπρέλες σου έρχεται αυτή η... ¨Ερις να σου χαλάσει το πάρτι. Και γιατί το ένα, γιατί το άλλο, σε ταράζει στην λεπτομέρεια και σε πρήζει στις αναλύσεις. Έλεος καλή μου, πήγαινε να παίξεις με κάποιο άλλο ζώδιο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Τι κι αν γύρω σου γίνεται... πανηγύρι; Είναι αδιανόητο να χάσεις τον επαγγελματισμό σου και μάλλον θα δικαιωθείς σε αυτό. Με την συνδρομή του εξαγώνου ανάμεσα στον Ερμή και την Έριδα, η λεπτομερής εξέταση των δεδομένων θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια κατατοπιστική εικόνα, ιδίως για τεχνικά (επαγγελματικά ή οικογενειακά) θέματα που σε απασχολούν, κάνοντας όπου χρειαστεί τις δέουσες παρεμβάσεις.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή όπου θα πρέπει να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Ίσως μάλιστα η ίδια η ζωή να σου δώσει τις απαντήσεις, μέσα από καταστάσεις που δεν σηκώνουν παρερμηνείες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Υπό άλλες συνθήκες θα ήσουν αποκλειστικά προσηλωμένος στις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις που τρέχουν. Ωστόσο ο Δίας στον Λέοντα σε βάζει σε πειρασμό να... ξεδώσεις, αφήνοντας στην άκρη τις «σοβαρές» υποθέσεις. Και... καλά κάνεις αφού αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα... Από κοντά του, σε ανάλογο μήκος κύματος, ο Ερμής και η Αφροδίτη πολλαπλασιάζουν τις ικανοποιήσεις σου σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά
Ούριος άνεμος πνέει στα πανιά σου κι εξαρτάται καθαρά από σένα πως και αν θα αξιοποιήσεις το πλεονέκτημα σου. Καλός ο Δίας, ακόμα καλύτερη η Αφροδίτη αλλά είπαμε... ελευθερία, όχι αναρχία!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο Ερμής στους Διδύμους σου φέρνει μουσαφίρηδες κι αν θες να γλιτώσεις τη φασαρία και τα σούρτα-φέρτα, δεν έχεις παρά να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα: Αέρα! Δηλαδή έξω κι όπου βγει... Κατά τα άλλα όλα θα είναι υπέροχα και ειδυλλιακά, αρκεί να μην μπλέξεις με τους λαβυρίνθους της τεχνολογίας, γιατί σίγουρα θα αναφωνήσεις «ανάθεμα στον Λάιμπνιτς και το μηδέν-ένα»! Αλλά γι αυτό υπάρχουν οι τεχνικοί...
Ερωτικά
Έρχεται βροχή, έρχεται... μπόρα! Κι όπως συμβαίνει σε κάθε τέτοια δύσκολη φάση σημασία δεν έχει μόνον το τι γίνεται αλλά και κυρίως το πώς το αντιμετωπίζεις. Αν ο Πλούτωνας... διψάει για μηδενισμούς, ρίξε μαύρη πέτρα πίσω σου και μην τον/την είδατε!

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: