ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ήρθε στην Ελλάδα και ξόδεψε 5 εκατομμύρια ευρώ για τις διακοπές του!!!

Αυτές είναι σίγουρα οι πιο χλιδάτες διακοπές!
Ο βασιλιάς του Μαρόκου μαζί με τη σύζυγό του πριγκίπισσα...

Λάλα Σάλμα έμειναν για μια εβδομάδα στην Ηλεία και ξόδεψαν το αστρονομικό ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για τις διακοπές τους, μαζί με τα περίπου 200 άτομα που τους συνόδευαν!

Σύμφωνα με το ilialive, ο βασιλιάς του Μαρόκου έφτασε την περασμένη Τετάρτη στην Ηλεία, αεροπορικώς μέσω Αράξου. Μαζί του ταξίδεψαν η σύζυγός του πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα, τα δύο του παιδιά, ο αντιβασιλέας καθώς, ο πρέσβης του Μαρόκου στην Ελλάδα και αρκετοί φίλοι τους. Για την ασφάλειά τους φρόντιζαν καθημερινά και κάθε στιγμή 70 άνδρες και γυναίκες της Βασιλικής Φρουράς, καθώς και 50 Έλληνες και Ελληνίδες αστυνομικοί από την Ηλεία και την Αχαΐα.

Η μαροκινή αποστολή έφτανε τα 200 άτομα. Ο βασιλιάς ήθελε πολύ μεγάλο χώρο στις υπερπολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου που διέμενε και έγιναν ακόμα και διαμορφώσεις των χώρων για να καλυφθούν οι ανάγκες του.

Μάλιστα αναφέρεται ότι έφτασαν αεροπορικώς 7 φορτία με πράγματα, από θρόνους, κόκκινα χαλιά, σκηνές, μάρμαρα, προσωπογραφίες του βασιλιά, έως τρόφιμα, ποτά και χιλιάδες άλλα αντικείμενα. Ένα μεγάλο τμήμα της παραλίας μπροστά από το ξενοδοχείο είχε διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε ο βασιλιάς και η οικογένειά του να απολαμβάνουν τα γεύματά τους.

Η πριγκίπισσα κάθε μεσημέρι έως αργά το απόγευμα απολάμβανε το μπάνιο της στη θάλασσα του Ιονίου και είχε απίστευτη φρουρά γύρω της.

Έχοντας ξοδέψει τόσα χρήματαο βασιλιάς του Μαρόκου επέλεξε να μετακινηθεί ελάχιστα από το ξενοδοχείο και θέλησε να απολαύσει τις παροχές και τις ομορφιές στη συγκεκριμένη περιοχή των Λουτρών Κυλλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: