ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ η μητέρα δεν πίστευε στα μάτια της. Στον 7ο μήνα της κύησης o γιατρός της είπε…

Η Kate ήταν κατενθουσιασμένη όταν ανακάλυψε πως ξαναέμεινε έγκυος – σε δίδυμα αυτή τη φορά – η χαρά της όμως γρήγορα μετατράπηκε σε...
τρόμο όταν οι γιατροί της είπαν πως τα μωρά της εμφάνιζαν ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο κατά το οποίο οι ομφάλιοι λώροι τους είχαν μπλεχτεί.

Τους έδιναν 50-70% πιθανότητες να επιβιώσουν από αυτό, πράγμα το οποίο συνέβη λόγω της συνεχούς κίνησής τους στην κοιλιά της μητέρας τους.

Η Kate εισήχθει στο νοσοκομείο στις 28 εβδομάδες κύησης για συνεχή παρακολούθηση, ενώ μέχρι να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη καισαρική της περιέγραφε στο blogMiracle Babies την αγωνία που βίωνε καθημερινά για τις ζωές των παιδιών της και πως κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ όταν οι γιατροί της είπαν πως το πιθανότερο ήταν να αποβάλλει.

Η όλη διαδικασία έβαλε σε μεγάλη δοκιμασία τον γάμο της, με την ίδια και το σύζυγό της να πρέπει να βρουν τη δύναμη να κοιτάξουν στο άμεσο μέλλον και πέρα από αυτό, την καισαρική, τη μακροπρόθεσμη παραμονή στο νοσοκομείο και τη φροντίδα των μωρών που έπρεπε να μείνουν σε θερμοκοιτίδα. Στο τέλος όμως, δύο πανέμορφα κοpιτσάκια ήρθαν στον κόσμο, παρόλες τις πιθανότητες που ήταν εναντίον τους!

Το σοκ για τους γιατρούς ήταν όταν είδαν τους ομφάλιους λώρους! Είχαν γίνει κυριολεκτικά κόμποι και όμως κατάφεραν να επιβιώσουν!


Σήμερα, η Harper και η Cleo είναι σχεδόν 8 χρονών και είναι αχώριστες!

press-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: