ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ποιa Ελληνίδα ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ανάμεσα στις 5 πιο ΣΠΑΤΑΛΕΣ του πλανήτη??? (PHOTO)

Το αμερικανικό περιοδικό «WWD» κατέταξε στη λίστα με τις πιο σπάταλες γυναίκες του πλανήτη, τη...
Γιάννα Αγγελοπούλου.

Συγκεκριμένα, ιστοσελίδα του εντύπου που ασχολείται με θέματα lifestyle, αγοράς, μόδας και επιχειρήσεων η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, φιγουράρει δίπλα σε άλλες πέντε κυρίες του διεθνούς jet set, οι οποίες είναι επίσης γνωστές για τα πολύ ακριβά γούστα τους. «Η Ελληνίδα επιχειρηματίας ασχολείται με τα ναυτιλιακά και έγινε παγκοσμίως γνωστή ως η πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης και διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα» αναφέρεται κάτω από τη σκιτσαρισμένη εικόνα της.


Φυσικά, σύμφωνα πάντοτε με το site του «WWD», υπάρχουν άλλα πέντε υψηλά ιστάμενα μέλη σε τούτο το πριβέ «big spender» κλαμπ. Η Aleksandra Melnichenko, πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια, και νυν σύζυγος του πάμπλουτου Ρώσου επιχειρηματία Andrey Melnichenko, η Mouna Ayoub, πάλαι ποτέ σερβιτόρα που παντρεύτηκε τον Nasser Al Rashid, δισεκατομμυριούχο και σύμβουλο του πρώην βασιλιά Fahd της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και η Sheikha Moza, δεύτερης από τις τρεις συζύγους του εμίρη του Κατάρ. 


Τη «χρυσή» λίστα συμπληρώνουν η Αμερικανίδα επιχειρηματίας Marie Josee Kravis, σύζυγος του δισεκατομμυριούχου χρηματιστή Henry Kravis, και η Myriam Ullens, σύζυγος του Βέλγου βιομηχάνου Guy Ullens.

newsrebel

Δεν υπάρχουν σχόλια: