ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Σε τραγωδία κατέληξε καυγάς σε beach bar στην Ποτίδαια Χαλκιδικής

Ενας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός αιματηρής συμπλοκής τα ξημερώματα σε μπιτς μπαρ της Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 3 τα ξημερώματα σε beach bar (μπιτς μπαρ), στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, για λόγους που ερευνώνται, διαπληκτίστηκαν τρεις Έλληνες, δύο 20χρονοι και ένας 28χρονος με έναν 29χρονο ομογενή από τη Γεωργία, ο οποίος φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών. Η παρέα των τριών νεαρών κάλεσε άλλα έξι άτομα, που έφθασαν για ενίσχυση στο νυχτερινό μαγαζί και ο καυγάς συνεχίστηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων.

Ο 29χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, έφυγε για λίγο από το μπιτς μπαρ, επέστρεψε με πιστόλι και άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 34χρονος από την παρέα των έξι που είχαν σπεύσει για βοήθεια.

Από τα πυρά τραυματίστηκαν τρία άτομα, ένας 28χρονος, 39χρονος αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και ο 44χρονος υπεύθυνος του καταστήματος. Όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί στο μπιτς μπαρ, επικράτησε πανδαιμόνιο.

Ο αστυνομικός, ο οποίος είναι αδελφός του θύματος, νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου χειρουργήθηκε και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ο 28χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείου του Πολύγυρου Χαλκιδικής και ο 44χρονος υπεύθυνος του νυχτερινού μαγαζιού τραυματίστηκε ελαφρότερα.

Τα ακριβή αίτια του άγριου καυγά με την τραγική κατάληξη δεν έχουν διευκρινιστεί, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 29χρονος και η παρέα των νεαρών διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια "πιάστηκαν στα χέρια" για προσωπικούς λόγους.

Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας και θα οδηγηθεί εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Ο 29χρονος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές, για διάφορα ποινικά αδικήματα.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία της Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: