ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Φανελάκια με το Οχι ήθελαν να φορέσουν στον τελικό παίκτες της Αργεντινής!

To ελληνικό δημοψήφισμα έγινε θέμα στο ξενοδοχείο της αποστολής που φιλοξενεί την Εθνική Αργεντινής λίγες ώρες πριν τον τελικό του Copa America.


Ποδοσφαιριστές της Αργεντινής που αγωνίζονται σε ευρωπαικά πρωταθλήματα και έχουν εικόνα και γνώση του τι συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια θέλησαν κατα την διάρκεια του τελικού απέναντι στην Χιλή να στείλουν το δικό τους μήνυμα στον Ελληνικό λαό φορώντας κάτω από τις φανέλες τους tshirt με το Οχι.

Να θυμήσουμε ότι η Αργεντινή έχει επίσης υποστεί τα πάνδεινα από ανάλογα “προγράμματα διάσωσης” από το ΔΝΤ και η κατάσταση είναι γνώριμη στον λαό της Αργεντινής. Τα μπλουζάκια θα φορούσαν τουλάχιστον 5 ποδοσφαιριστές και θα έδειχναν το Οχι σε περίπτωση που σκόραραν κατα την διάρκεια του τελικού.

Η ιδέα τελικώς εγκαταλείφθηκε όχι γιατί υπήρχε ο κίνδυνος κυρώσεων από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής και τη ΦΙΦΑ, αλλά γιατί παράγοντες της ομοσπονδίας της Αργεντινής επισήμαναν τον κίνδυνο να διαστρεβλωθεί το μήνυμα. Το Οχι, δηλαδή, να δώσει επιχείρημα στους δανειστές της Ελλάδας “ότι εκείνη θα γίνει Αργεντινή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: