ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Το άλμα του Μίλτου Τεντόγλου (βίντεο)

Παρακολουθήστε το βίντεο από την προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου που του χάρισε την πρόκριση στον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων που διεξάγεται στο Κάλι της Κολομβίας.



της Ελεονώρας Ρωσιάδου
rosiadou@sportsfeed.gr


«Μπορούσα καλύτερα»
Συμμετείχε σε έναν… παιδικό τελικό με αντρικές επιδόσεις. Το επίπεδο ήταν εξαιρετικά υψηλό και όμως ο Μίλτος Τεντόγλου, έδειξε να μην είναι ικανοποιημένος από την 5η θέση στον κόσμο.

Μπήκε στη μεικτή ζώνη του με ανάμεικτα συναισθήματα. Διαφαινόταν στο πρόσωπο του, πως δεν χαιρόταν το σπουδαίο κατόρθωμα να ολοκληρώσει έναν σπουδαίο τελικό στην 5η θέση. Όπως επίσης ήταν φανερό πως δεν είχε συνειδητοποιήσει τί σημαίνει να είσαι στην κορυφαία πεντάδα του πλανήτη. Στάθηκε απέναντι στους δημοσιογράφους αμήχανος έχοντας στο μυαλό του πως θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο. Το είπε κιόλας. «Μπορούσα να κάνω καλύτερο αγώνα. Ειλικρινά δε σκεφτόμουν το μετάλλιο. Δεν το είχα στο μυαλό μου. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν η επίδοση» τόνισε ο Γρεβενιώτης αθλητής και συμπλήρωσε «αν δεν είχα κάνει κάποια τεχνικά λάθη, θα είχα πηδήξει πιο μακριά. Αν μου είχε βγει το δεύτερο άλμα, τα πράγματα μπορεί να ήταν καλύτερα, προσπάθησα να βελτιωθώ αλλά δεν βγήκε» δήλωσε ο Τεντόγλου, αναφερόμενος στη δεύτερη προσπάθεια που δεν του πήγε όπως θα ήθελε και την άφησε.
Αυτό που μένει πάντως είναι το γεγονός πως αυτό το τεράστιο ταλέντο που ανακάλυψε ένας σπουδαίος ανιχνευτής ταλέντων, ο Βαγγέλης Παπανίκος, είχε εξαιρετική παρουσία και το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό. Και όπως λένε και οι προπονητές των αλμάτων χαρακτηριστικά, επιτέλους μετά από πολλά χρόνια υπάρχει στο ελληνικό μήκος ένα… μπαλάκι. Αυτοί ξέρουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: