ΣΙΝΕ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Πώς να βγάλετε περισσότερα χρήματα ενώ δουλεύετε λιγότερο; Δώστε προσοχή!

Είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους οι οποίοι είναι πεπεισμένοι ότι όσο πιο πολλοί δουλεύετε τόσο πιο πολλά χρήματα θα βγάλετε;
Τότε θα πρέπει να μάθετε πως πρόκειται για μια εντελώς λανθασμένη θεωρία, διότι αυτό που πραγματικά μετράει είναι η σωστή διαχείριση του χρόνου.

Αν λοιπόν, έχετε φτάσει στο σημείο να νιώθετε ότι δεν έχετε πλέον καθόλου προσωπική ζωή, τότε έχει έρθει η ώρα να αναθεωρήσετε ορισμένα πράγματα και να επαναξιολογήσετε τις προτεραιότητές ώστε να μπορείτε να κερδίζετε αρκετά χρήματα χωρίς όλη σας η ζωή να είναι η δουλειά.

Δείτε λοιπόν, τέσσερα πράγματα που μπορείτε να αρχίσετε να εφαρμόζετε ενώ εργάζεστε λιγότερο.

1. Ενεργήστε υποθετικά
Προσδιορίστε ποιοι είναι οι στόχοι σας και τι είδους ζωή θέλετε. Πόσα χρήματα θέλετε να βγάλετε και ποιες θα είναι οι δραστηριότητες της επιχείρησή σας. Τώρα καθίστε και σκεφτείτε τι διαφορετικό κάνουν οι αντίστοιχες επιχειρήσεις από την δική σας. Για να τα καταφέρετε τους στόχους που έχετε θέσει θα πρέπει να ενεργείτε σαν να έχετε φτάσει ήδη στο σημείο που θα θέλατε. Αλλά για να μην τα κάνετε όλα μόνοι μπορείτε να προσλάβετε έναν βοηθό, ακόμα και αν είστε από τους ανθρώπους που θέλουν να τα κάνουν όλα μόνοι τους.

2. Επικεντρωθείτε στις δραστηριότητες με τις υψηλότερες χρηματικές απολαβέςΜια ημέρα έχει 24 ώρες για όλους. Θα πρέπει λοιπόν να κατανείμετε έτσι το χρόνο σας ώστε να κάνετε όσα περισσότερα μπορείτε στο διάστημα αυτό. Φροντίστε όμως να κάνετε τα πιο ουσιώδη πράγματα και να μην αναλώνετε τον χρόνο σας σε ανούσιες δραστηριότητες.

Σκεφτείτε λοιπόν, ποιες είναι αυτές οι δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν τις υψηλότερες απολαβές και συνάμα θα προωθήσουν την επιχείρησή σας. Αν βρείτε ποιες είναι αυτές τότε θα μπορέσετε να τις εκτελέσετε με ακρίβεια μέχρι να πετύχετε το στόχο σας.

3. Φροντίστε να περιτριγυρίζεστε από πετυχημένους ανθρώπουςΑν θέλετε να πάτε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο και συνάμα να έχετε περισσότερο χρόνο, τότε φροντίστε να περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που ενεργούν ανάλογα και που μπορούν να σας δώσουν τις συμβουλές τους.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι σε θέση να κοιτάζουν αντικειμενικά τα πράγματα και να σας συμβουλεύουν βάση της εμπειρίας τους. Αυτό θα φέρει μεγαλύτερη πρόοδο στην επιχείρησή σας.

4. Καθημερινή εξάσκηση με σκοπό την αυτο-βελτίωσηΤο μυαλό σας είναι το μεγαλύτερο προτέρημα σας γι΄αυτό πρέπει να μάθετε να το αξιοποιείτε κατάλληλα. Μερικοί από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες έχουν πάντα στο μυαλό τους ένα συγκεκριμένο πράγμα, να γίνονται κάθε μέρα και καλύτεροι.

Θα πρέπει να θυμάστε ότι η επιχείρησή σας μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί που εσείς οι ιδιοι θέλετε, γιαυτό μην ξεχνάτε να ανεβάζετε καθημερινά τον πήχη.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: