ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ρίχνουν την κυβέρνηση οι Μειμαράκης, Θεοδωράκης, Γεννηματά – Δεν ψηφίζουν τα επόμενα νομοσχέδια;

Οι διεργασίες για την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε προxωρημένο στάδιο ανάμεσα στους Μειμαράκη-Γεννηματά-Θεοδωράκη και Βενιζέλο!


Αποκλειστικές πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” θέλουν τους αρχηγούς των κομμάτων που έδωσαν το φιλί της ζωής στον Αλέξη Τσίπρα ,(μετά από 5 μήνες διαπραγματεύσεων που οδήγησαν στο κλείσιμο των τραπεζών και στο πιο βίαιο 3ο Μνημόνιο), να αλλάζουν στάση εξοργισμένοι και από την στάση του πρωθυπουργού αλλά και των ανταρτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ηδη ο Σταύρος Θεοδωράκης έριξε την πρώτη βολή: Με ανάρτησή του στο fb κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν είχε το θάρρος να πει ένα ευχαριστώ σε όσους τον στήριξαν κατά τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, την ώρα μάλιστα που 39 δικοί του δεν τον ψήφισαν.
«Αναρωτιέμαι, δεν ένιωσε την ανάγκη να πει ούτε ένα ευχαριστώ στους βουλευτές της αντιπολίτευσης που τον στήριξαν», γράφει ο επικεφαλής του Ποταμιού και προσθέτει ότι «δεν κάνουν έτσι οι ηγέτες, φίλε Αλέξη. Δεν κάνουν έτσι οι Έλληνες».

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας-παρότι όρθωσε ανάστημα απέναντι στην Μέρκελ-δείχνει να διστάζει να ξεφορτωθεί τους επικίνδυνους του κόμματός του, οι υπόλοιποι αρχηγοί και κυρίως ο Μειμαράκης, έχουν πάρει ανάποδες.

– Δεν θα είμαστε εμείς οι μακάκες της παρέας…εξηγεί στους συνομιλητές του και συνεχίζει:

Aν τολμά ας πάει σε εκλογές. Θα υποστεί στραπάτσο που δεν το φαντάζεται ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Οι μισοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως οι νέοι τον αποδοκιμάζουν μέσα από τα social media. Του σούρνουν τα μύρια όσα…Τώρα πλέον και ο Τσίπρας έχει γίνει μνημονιακός δεν μπορεί να ξεγελάσει κανέναν…

Ακόμη πιο οργισμένος εμφανίζεται ο Βενιζέλος με την αμηχανία και ατολμία του Τσίπρα εντός του κόμματός του.

Ο Βενιζέλος μάλιστα καταστρώνει το σχέδιο επικοινωνιακής αντεπίθεσης των κομμάτων της αντιπολίτευσης που στήριξαν τον μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ!

-Δεν πρέπει να τον στηρίξουμε εκ νέου, προτείνω την αποχή…

είναι η θέση του Βενιζέλου για τις επόμενες κρίσιμες ψηφοφορίες.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: