ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

“ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ” – Δεν θα πιστέψετε τι έκανε μια γυναίκα αφού διάβασε ένα άρθρο

Ότι του έρθει του καθενός...
Ένα βασικό παράδειγμα του γιατί δεν πρέπει να πιστεύει κανείς ότι διαβάζει στο διαδίκτυο είναι μία γυναίκα από...

το Τενεσί, η οποία συνελήφθη επειδή τύπωνε χρήματα, μιμούμενη την Fed, που είχε επιλέξει πριν από κάποια χρόνια τον συγκεκριμένο τρόπο για να στηρίξει την αμερικανική οικονομία.

Αυτό που ξάφνιασε τις αρχές ήταν η δικαιολογία που επικαλέστηκε για την πράξη της, τονίζοντας ότι είχε διαβάσει στο διαδίκτυο ότι θα μπορούσε να το κάνει, αφού όπως υποστήριξε ο Μπαράκ Ομπάμα είχε φτιάξει ένα νέο νόμο που το επέτρεπε.

Σύμφωνα με τους TimesNews, όλα ξεκίνησαν όταν η τοπική αστυνομία έλαβε, την Κυριακή το βράδυ, μία κλήση από μίνι μάρκετ του Τενεσί, οι υπεύθυνοι του οποίου διαμαρτύρονταν για πλαστά δολάρια τα οποία ήρθαν στα χέρια τους.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν και από τους εργαζόμενους σε ένα βενζινάδικο ότι μία λευκή γυναίκα πλήρωσε με πλαστό χαρτονόμισμα των 5 δολαρίων.Το πλαστό χαρτονόμισμα είχε εκτυπωθεί σε χαρτί υπολογιστή και είχαν κολληθεί οι δύο πλευρές του.

Η ένοχη της απάτης ήταν η 45χρονη Pamela Downs, στην τσάντα της οποίας βρέθηκαν και άλλα πλαστά χαρτονομίσματα αξίας 100 δολαρίων.

Αυτό που ξάφνιασε περισσότερο τους αστυνομικούς ήταν η δικαιολογία της, αφού όπως σημείωσε, αφού μπορούν να το κάνουν και άλλη γιατί να μην μπορεί να το κάνει και αυτή, χωρίς να διευκρινίζει ποιοι είναι οι άλλοι.

Όπως αναφέρει το zerohedge, σύμφωνα με τις αρχές, η Downs είχε τυπώσει χαρτονομίσματα αξίας 50.000 δολαρίων.

Η ίδια, στην απολογία της είπε πως είχε διαβάσει στο διαδίκτυο πως ο πρόεδρος Ομπάμα έκανε ένα νέο νόμο που επέτρεπε το τύπωμα νέου χρήματος, ώστε να βελτιώσει το εισόδημα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: