ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ μέχρι και ο Σουλτς: Και με ΟΧΙ, η ΕΕ θα δώσει ρευστότητα άμεσα στην Ελλάδα

Τουλάχιστον οι ξένοι (σε αντίθεση με τους αμετανόητους μέχρι τέλους εν Ελλάδι συστημοπαπαγάλους τους) το...
μυρίστηκαν και πριν το μεγάλο ΟΧΙ έχουν ξεκινήσει τις εντυπωσιακές κωλοτούμπες! Αναγκασμένοι από την αλύγιστη ελληνική κυβέρνηση και τον υπερήφανο λαό της χώρας μας.

Μέχρι και ο μέχρι (πολύ) πρόσφατα, σχεδόν... υβριστικός προς την ελληνική κυβέρνηση, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς κάνει λίγο πριν το μεγάλο ΟΧΙ του ελληνικού λαού ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ στροφή.

Ο Σουλτς σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag αποκαλύπτει πως: «Ισως να χρειαστεί να χορηγήσουμε δάνεια έκτακτης ανάγκης στην Ελλάδα, ούτως ώστε οι υπηρεσίες να μπορούν να δίνουν χρήματα στους πολίτες. Σύντομα, θα είναι διαθέσιμα τα ανάλογα κεφάλαια. Δεν θα αφήσουμε τους ανθρώπους στην Ελλάδα στη μοίρα τους».
Με λίγα λόγια και αφού είδαν ότι το κλείσιμο των τραπεζών δεν κατάφερε να πτοήσει τους Έλληνες οι Ευρωπαίοι ο ένας μετά τον άλλον αρχίζουν να αποκαλύπτουν την αλήθεια. Αλήθεια που τα συστημικά μέσα κρύβουν ή διαστρεβλώνουν.

Το επερχόμενο ΟΧΙ λυγίζει τους Ευρωπαίους που δεν αντέχουν να αφήσουν την αλυσίδα της ΕΕ να σπάσει. Ο Σουλτς λέει καθαρά ότι άμεσα, αμέσως μετά το δημοψήφισμα, η ΕΕ με έκτακτο δανεισμό θα επαναφέρει την ρευστότητα στη χώρα και θα ανοίξει τις τράπεζες.

«Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής. Η Ελλάδα χρειάζεται επείγουσα βοήθεια από το εξωτερικό», σημειώνει η γερμανική εφημερίδα.
Και η ελληνική κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι από Δευτέρα κιόλας θα πάει Βρυξέλλες γιασυμφωνία. Το μόνο που ζητάει είναι η δύναμη των Ελλήνων. Κυριακή κοντή γιορτή! Της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: