ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Σόιμπλε: Το αστρολογικό προφίλ και η εμπλοκή του σε σκάνδαλο που οδήγησε σε αυτοκτονία

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο πιο αντιπαθής ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας, αποτελεί -τουλάχιστον για τους Έλληνες- μια παρουσία που...
προκαλεί αποστροφή, οργή και απέχθεια.

Με τη στάση του, την οποία παρακολουθούμε άναυδοι τους τελευταίους μήνες, έδωσε ρεσιτάλ «βρώμικης» έκφρασης στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις, που οδήγησαν στην ατιμωτική συνθηκολόγηση της χώρας μας. Η ψυχρή λογική ενός Παρθένου σε συνδυασμό με την επίσης ψυχρή και άκαμπτη Σελήνη στον Αιγόκερω, συνομολογούν, μέσα από τον Σκορπιό ωροσκόπο του, πως ο άνθρωπος αυτός υπολείπεται συναισθηματικής επίδρασης.

Ωστόσο, η επιρροή του ως ένας αδίστακτος εκφραστής των ωμών συμφερόντων του, διαφαίνεται σκανδαλωδώς από τον υπερτονισμένο 10ο οίκο του (καριέρα – αναγνώριση) ο οποίος φιλοξενεί τον Ήλιο σε σύνοδο με Άρη και Ποσειδώνα.

Αυτή η σύνοδος στον συγκεκριμένο οίκο, έχει σημαδέψει τη ζωή του αλλά και την ιδιοσυγκρασία του, καταφέρνοντας να μεταλλάξει όλη τη δημιουργική ενέργεια της συνόδου Ήλιου – Ποσειδώνα σε μια λυσσαλέα επιδίωξη για εξουσία, αρχηγική προβολή και αχόρταγη φιλοδοξία χωρίς τέλος, που αντλεί μέσα από τη σύνοδο Ήλιου – Άρη. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η σύνοδος συνέβαλε πολύ στην επίθεση που δέχτηκε κατά της ζωής του σε προεκλογική συγκέντρωση στις 12/10/1990 που τον κατέστησε ανάπηρο και παραμορφωμένο.

Το τραγικό είναι όμως ότι ο Σόιμπλε, εκτός από σωματικά, είναι συναισθηματικά ανάπηρος, γεγονός που επιβεβαιώνει και το τετράγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο, η οποία βρίσκεται επίσης στον 10ο οίκο, με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Οι κινήσεις του είναι αιφνιδιαστικές, γεμάτες από την ανατροπή, που επιθυμεί το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, ενώ οι ελιγμοί του είναι σαν αυτοί του φιδιού όταν νομίζει πως απειλείται.

Το σκάνδαλο, στις αρχές του 2000, με το μαύρο χρήμα που είχε εισρεύσει από έμπορο όπλων στο ταμείο του κόμματος που ηγείτο, είχε ως αποτέλεσμα την αυτοκτονία στενού του συνεργάτη. Μόνο τότε ο Σόιμπλε αναγκάστηκε να παραδεχτεί την αλήθεια, ενώ η Μέρκελ έκανε τα πάντα για να προβάλει το γεγονός, αποσπώντας του μάλιστα και τη θέση. Αυτό είναι άλλο ένα τρανό παράδειγμα για το πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει, ενώ δεν θα ήταν καθόλου παράτολμο να σκεφτεί κάποιος πως οι Έλληνες "πληρώνουν" μέσα σε όλα τα άλλα και την μνησικακία του προς την Μέρκελ.

Το εξάγωνο Ήλιου – Δία στο ωροσκόπιό του τον θεμελιώνει όμως γερά στις θέσεις - κλειδιά που κατέχει στη ζωή του και δυστυχώς η συγκεκριμένη όψη ενεργοποιείται και αυτό το χρονικό διάστημα από τον προοδευτικό του χάρτη, γι' αυτό και για άλλη μια φορά επικράτησε, εν προκειμένω στην ταπείνωση της χώρας μας.

Το γεγονός πως η σύζυγός του στέκεται βράχος στο πλευρό του εδώ και 46 χρόνια με την παρουσία του Κρόνου και του Ουρανού στον 7ο οίκο του (γάμος) σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη του 7ου οίκου Αφροδίτη, είναι ένα μυστήριο που μόνο με ψυχρούς υπολογισμούς μπορεί να ερμηνευτεί, παρόλο που το μοναδικό τρίγωνο του ωροσκοπίου του, αυτό της Σελήνης – Αφροδίτης, μπορεί να πάρει επάνω του ένα μεγάλο κομμάτι αφοσίωσης και ειλικρινούς πρόθεσης σε ό,τι αφορά τη μεταξύ τους σχέση.

Ο Σόιμπλε, είναι από εκείνους τους ανθρώπους που βλέπει μόνο το χρώμα του χρήματος, χωρίς ηθικούς φραγμούς και όρια. Η σκληρότητά του δε, έχει διαφανεί από την υποστήριξη του πολέμου κατά του Ιράκ αλλά και του ρόλου του για το στρατόπεδο Γκουαντάναμο.
Η αλήθεια είναι πως η απομάκρυνσή του από το προσκήνιο θα είναι για την Ελλάδα ένα τεράστιο άλμα προς την πρόοδο και την ευημερία.

*O Wolfgang Schäuble γεννήθηκε στις 18/9/1942 στο Freimburg im Breisgau της Γερμανίας στις 23.45

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: