ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Μαξίμου: Δεν θα ανακοινωθεί σήμερα ο ανασχηματισμός

Προς αναβολή ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης
Το νέο κυβερνητικό σχήμα δεν θα ανακοινωθεί σήμερα σύμφωνα με...
κυβερνητικές πηγές.

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη στο μέγαρο Μαξίμου, ενώ αποφασίστηκε να μην ανακοινωθεί σήμερα ο ανασχηματισμός του υπουργικού Συμβουλίου, όπως γνωστοποιήθηκε από συνεργάτες του Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβερνητική σύσκεψη απασχολείται κυρίως με την προώθηση του δεύτερου πακέτου μέτρων για το οποίο οι δανειστές ζητούν την επίσπευσή του πριν από την ερχόμενη Τετάρτη που έχει προγραμματιστεί αρχικά.

Κυβερνητικοί κύκλοι κάνουν λόγο για νέα εμπλοκή με τις Βρυξέλλες καθώς από την πλευρά των δανειστών ζητούνται και νέα μέτρα όσον αφορά το δεύτερο νομοσχέδιο το οποίο θα αποτελέσει και το διαβατήριο για να αποδοθούν τα 7 δις. ευρώ που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα γέφυρα.

Στην σύσκεψη παίρνει μέρος ο αντιπρόεδρος κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης ο υπουργός εσωτερικών Νίκος Βούτσης ο υπουργός επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και οι υπουργοί οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος οικονομίας Γιώργος Σταθάκης καθώς και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος φίλης μαζί με το Χρήστο Μαντά που είναι ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο τραπέζι της κυβερνητικής σύσκεψης έχουν τεθεί τα ζητήματα που αφορούν τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης με στόχο την υλοποίηση της συμφωνίας αλλά και η στάση των βουλευτών του κόμματος για την επόμενη κρίσιμη ψηφοφορία στην βουλή.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: