ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Αγαπητοί / Αγαπητές,

Η Ελλάδα μας διανύει αναμφισβήτητα μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία.


Τα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στην πατρίδα μας και οι οικογένειές τους βρίσκονται σε σοβαρό κίνδυνο!
Μέχρι «χθες» 700.000 παιδιά διέτρεχαν τον κίνδυνο της φτώχειας στην Ελλάδα.
Σήμερα, ο αριθμός των παιδιών και οικογενειών που με τα νέα δεδομένα πρόκειται να βιώσουν τις κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης αυξάνεται ραγδαία.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ο μεγαλύτερος μη Κυβερνητικός Οργανισμός για παιδιά στην Ελλάδα με ενεργή συμμετοχή σε διεθνείς Οργανισμούς και διεθνή αναγνώριση, και έχει αναλάβει τα τελευταία 20 χρόνια το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης της ελληνικής κοινωνίας για τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Μέσα από τις δεκάδες δράσεις του, παρέχει εντελώς δωρεάν τις υπηρεσίες του σε κάθε παιδί και οικογένεια που τις έχουν ανάγκη υπερπηδώντας όλα αυτά τα χρόνια όλα τα εμπόδια που συναντά στη διαδρομή του.

Σήμερα, «Tο Χαμόγελο του Παιδιού», βρίσκεται μπροστά σε ένα ανυπέρβλητο και πρωτοφανές εμπόδιο με κίνδυνο να αφήσει ακάλυπτα τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που βασίζονται στον Οργανισμό και παράλληλα να μην μπορέσει να ανταποκριθεί στα νέα αιτήματα που ήδη κατακλύζουν το τηλεφωνικό του κέντρο.

Μέχρι «χθες» και για 20 συνεχή χρόνια καταφέραμε, δύσκολα αλλά αποτελεσματικά, και στηριζόμενοι αποκλειστικά στους Έλληνες (πολίτες και επιχειρήσεις) να στηρίξουμε περισσότερα από 1.000.000 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Σήμερα, δεν θα τα καταφέρουμε, αφού οι άνθρωποι που μέχρι πριν λίγες ημέρες στήριζαν το έργο του Οργανισμού έχουν ανάγκη οι ίδιοι και τα παιδιά τους από την υποστήριξή μας!

Σήμερα έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη δική σας υποστήριξη.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην παγκόσμια κινητοποίηση συγκέντρωσης χρημάτων που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά της Ελλάδας.
Πώς μπορείτε να μας βοηθήσετε:
Κοινοποιώντας το δελτίο τύπου που επισυνάπτεται
Αναρτώντας στη σελίδα σας τα digital banners που επισυνάπτονται (με target url: http://saveoursmile.net/2015/07/07/hello-world/ )
Προωθώντας το info spot / διάρκειας 30’’, https://www.youtube.com/watch?v=Wdahuc53qoc&feature=youtu.be στα δικά σας social media
Προωθώντας σε όλες σας τις επαφές τις πληροφορίες για την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τα παιδιά στην Ελλάδα (www.saveoursmile.net)

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κος Κώστας Γιαννόπουλος είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνέντευξη (τηλεφωνική ή με skype) προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση στην Ελλάδα και τις αυξημένες ανάγκες στήριξης για τα παιδιά και τις οικογένειές τους σε κρίση.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας!
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε!

Με εκτίμηση,
Νάταλι Καρακιουλάφη

Τηλ. 2103306140
Fax 2103843038
www.hamogelo.gr

http://www.doryforos-europa.blogspot.de/

Δεν υπάρχουν σχόλια: