ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΓΑΛΗΝΟ

Οι Βετεράνοι άσοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην Μυτιλήνη, προκειμένου να δώσουν φιλικό παιχνίδι στο οποίο μάλιστα κέρδισαν με...

το φοβερό 12-2 την ομάδα του Παλλεσβιακού.
Μετά το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα οι παίκτες του Ολυμπιακού διασκέδασαν στο κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο Πάνος Γαληνός.

Την έντονη κοινωνική τους δράση συνέχισαν οι παλαίμαχοι του Θρύλου, αυτή τη φορά στη Μυτιλήνη, όπου στο 637ο φιλικό τους επικράτησαν του Παλλεσβιακού με το εντυπωσιακό 12-2.

Από τρία τέρματα πέτυχαν οι Σίνισα Γκόγκιτς, Βαγγέλης Καλογερόπουλος, ενώ από δύο σημείωσαν οι Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Αλέκος Κακλαμάνος και από ένα οι Θόδωρος Παχατουρίδης και Δημήτρης Καλύκας.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Κελεσίδης, Ξανθόπουλος, Παχατουρίδης, Αγγελής, Καλτσάς, Μπονόβας, Κακλαμάνος, Λουτσιάνο, Γκόγκιτς, Μητρόπουλος, Κοκολάκης.
Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι: Κοψαχείλης, Καλύκας, Σταυρόπουλος, Καλογερόπουλος, Λάλας, Σιδέρης, Γλύκας, Ασπρογέρακας, Καλύβας, Κουμαριάς, Καλαμάρας, Σταμάτης.

Να τονιστεί πως πριν την έναρξη του σπουδαίου αυτού φιλικού τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης για την προσφορά του τόσο στον Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού. Tην τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο εκ των αντιπροέδρων της πειραϊκής ΠΑΕ Δημήτρης Αγραφιώτης.

Παράλληλα οι φορείς του ακριτικού νησιού παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. Γιώργο Παύλου με αφορμή την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας από τις ομάδες Κ-20 και Κ-17 του Ολυμπιακού.

Τη τιμητική τους, βέβαια, είχαν και τρεις παλιές δόξες του Θρύλου, οι οποίοι μεγαλούργησαν στις δεκαετίες του 1950, 1960 και 1970, φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Γιώργο Δαρίβα, Γιώργο Σιδέρη και Γιώργο Δεληκάρη, μέσα σε πραγματική αποθέωση.

https://www.youtube.com/watch?v=jh8IjNDgw60

Δεν υπάρχουν σχόλια: