ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Πρεμιέρα με νίκη για την εθνική νέων

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η εθνική ομάδα νέων της Ελλάδας στο Euro U19, αφού νίκησε με...
2-0 την αντίστοιχη εθνική της Ουκρανίας.

Η εθνική μας ομάδα άρχισε θετικά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U19 που διεξάγεται στην Ελλάδα, καθώς επικράτησε της Ουκρανίας δύσκολα και πήρε το σημαντικό τρίποντο.

Οι αντίπαλοι ήταν ανώτεροι στο ξεκίνημα του αγώνα και δημιούργησαν κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά ο Κώστας Κότσαρης πραγματοποίησε σωτήριες αποκρούσεις. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ωστόσο, ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή ευκαιρία που έφτιαξε, με τον Πέτρο Ορφανίδη στο 20′.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και ο γκολκίπερ της Ελλάδας είχε αρκετή δουλειά, αλλά ξανά οι παίχτες μας κόντρα στη ροή του ματς πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με το Ζήση Καραχάλιο στο 76′, κλειδώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Επόμενο ματς για τους νέους είναι με την Αυστρία την ερχόμενη Πέμπτη (22:00) στη Λάρισα.

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσελεπίδης, Κυριακόπουλος, Ρούσσος, Καραχάλιος, Στάικος, Ορφανίδης, Πόζογλου (46′ Μαρκοπουλιώτης), Κουλούρης (89′ Βέργος), Κυνηγόπουλος (46′ Τσιμίκας),

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Σολντατένκο, Ματβιγένκο, Κιριουχάντσεβ, Λούτσεκβιτς (70′ Τσιγκάνκοβ), Λουκιαντσούκ, Ζιντσένκο, Μιχαϊλιτσένκο, Κοβαλένκο, Κλοτς (70′ Ζουμπκόβ), Μποριατσούκ (46′ Αρεντάρουκ), Μπεσέντιν.

Η Βαθμολογία του Α” ομίλου
1) Ελλάδα 3 (2-0)
2) Γαλλία 3 (1-0)
3) Αυστρία 0 (0-1)
4) Ουκρανία 0 (0-2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: