ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Όταν ο λαός υπέφερε το Μητσοτακέικο γλεντούσε στα μπουζούκια - Ψηφίζουν ΝΑΙ (ΦΩΤΟ)

Αυτοί σου κουνάνε το δάχτυλο σήμερα “Και αυτοί "Μένουν Ευρώπη" ”

Η οικογένεια που ζει από τον...

μόχθο του Έλληνα για έναν αιώνα τώρα, η οικογένεια που ψήφισε τα μνημόνια και σήμερα προπαγανδίζει υπέρ του δοσιλογικού ΝΑΙ, όταν ο λαός υπέφερε γλένταγε στα μπουζούκια.

Ας θυμηθούμε το δημοσίευμα του Olympia.gr

Ποιοτική έξοδο πραγματοποίησαν ο πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜ.ΑΡ. και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανδρέας Παπαδόπουλος με την επί ενάμιση χρόνο σύντροφό του, κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία.

Προτίμησαν να βρεθούν σε μπουάτ, όπου διασκέδασαν υπό τις μελωδίες της Χαρούλας Αλεξίου και της Τάνιας Τσανακλίδου, αλλά και με την παρέα της γνωστής δημοσιογράφου Σίας Κοσιώνη. Μάλιστα, έχοντας κλείσει το… πρώτο τραπέζι πίστα, το πολιτικά ετερόκλητο ζευγάρι έδειξε να μην ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για τα αδιάκριτα βλέμματα, αφού σε αρκετές περιπτώσεις και όταν το τραγούδι ήταν «κατάλληλο», οι δυο τους δεν δίσταζαν να δείξουν τον έρωτά τους.

Μάλιστα, υπήρξαν και στιγμές όπου η παρέα έφτασε στο τσακίρ κέφι, με τα παλαμάκια να δίνουν και να παίρνουν, την ώρα που και οι «τρεις» σιγοτραγουδούσαν τις γνωστές επιτυχίες των δύο κυριών του ελληνικού πενταγράμμου. Φυσικά κανείς δεν ξεπέρασε τα… όρια, ενώ και τα ποτά που έφτασαν στο τραπέζι ήταν μετρημένα. Αξίζει, βέβαια, να θυμίσουμε ότι ο κ. Παπαδόπουλος πολλές φορές έχει συμμετάσχει αλλά και διοργανώσει «ψυχαγωγικές» βραδιές (κατά κύριο λόγο στην ονομαστική εορτή του), με την παρουσία μάλιστα και πολλών στελεχών της ΔΗΜ.ΑΡ…

Δείτε τη ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: