ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

«Φωτιά» πήρε ο λογαριασμός του Τσίπρα στο facebook

Αμέτρητα like και σχόλια έχουν γεμίσει το τελευταίο 24ωρο το προφίλ του πρωθυπουργού...

Εκτός από τις διαβουλεύσεις που έχουν πάρει φωτιά καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, φωτιά φαίνεται να έχει πάρει και η προσωπική σελίδα του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Facebook ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση του παρασκηνίου των διαβουλεύσεων.

Οι φωτογραφία που αναρτήθηκε από την άφιξη του στη Σύνοδο Κορυφής συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες από την δημοσίευσή της πάνω από 3.500 πολίτες ενώ τα μηνύματα που έχουν σταλεί στον πρωθυπουργό με αφορμή τις σημερινές του επαφές στις Βρυξέλλες και με βάση όσες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει στον Τύπο από το πρωί της Κυριακής είναι αμέτρητα.

Άλλοι του ζητούν να σταματήσει εδώ και τώρα τις διαβουλεύσεις και να εγκαταλείψει το τραπέζι των διαπραγματεύσεων ζητώντας του να σεβαστεί τη λαϊκή εντολή που το έδωσε ο ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Κάποιοι άλλοι του επισημαίνουν πως... είναι μαζί του και του εύχονται καλή δύναμη αυτές τις δύσκολες ώρας όπου κυριολεκτικά κρατάει στα χέρια του το μέλλον της χώρας.

Άλλοι κάνουν λόγο για προδοσία αν τελικά ο Αλέξης Τσίπρας υπογράψει το τρίτο μνημόνιο και πολλοί είναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν την κατάσταση, αναρτώντας μηνύματα συμπαράστασης με αστείρευτο χιούμορ όπως συμβαίνει την τελευταία εβδομάδα στην ελλάδα που οι δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα για το μέλλον της χώρας έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Ένα απλό δείγμα το παρακάτω

Ανάλογη είναι η υποστήριξη της ελληνικής αντιπροσωπείας μέσω του άλλου προσφιλούς κοινωνικού δικτύου twitter με το hastag #thisisacoup( αυτό είναι πραξικόπημα) να γίνεται το δεύτερο δημοφιλέστερο παγκοσμίως σε μια ημέρα.

Μέχρι και ψηφιακή καμπάνια έχει ξεκινήσει η οποία ζητάει από τον Τσίπρα να εγκαταλείψει την Σύνοδο Κορυφής.


Ειδικά στο τελευταίο ποστ που έκανε, η αντίδραση των Ελλήνων είναι μαζική και του ζητούν ένα πράγμα: Να φύγει από τις διαπραγματεύσεις και να μην παραδώσει την εθνική κυριαρχία.

Η αγανάκτηση είναι τεράστια και όπως θα δείτε και στα παρακάτω σχόλια, οι Έλληνες φαίνεται να φωνάζουν “ως εδώ”!

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: