ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Στα άδυτα του προφίλ στο Facebook της συζυγοκτόνου- Πότε αφιέρωσε το «Σκοτώνω» του Οικονομόπουλου (εικόνες)

“Κ@ρ…λα, φόνισσα να σαπίσεις στη Φυλακή”!! Η Δήμητρα Βούλγαρη Λάμπρου, όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί το προφίλ της στο Facebook. Χαρακτηριστικό ήταν το...
τελευταίο της status λίγες ώρες πριν οδηγηθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου για μία ακόμη φορά στο αστυνομικό τμήμα, όπου μετά από 14 ώρες ανάκρισης, ομολόγησε τη δολοφονία του συζύγου της.

Η δράστιδα της δολοφονίας του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου όπως έκρινε ο Εισαγγελέας της οποίας άσκησε δίωξη, την Πέμπτη 23 Ιουλίου, ανάρτησε στο Facebook μία φωτογραφία που άφηνε ένα μήνυμα. Την στιγμή της κοινοποίησης κανείς δεν γνώριζε, ούτε μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

«Μην εκδικείσαι κανέναν. Αργά ή γρήγορα θα το κάνει η ζωή για εσένα. Έχε της εμπιστοσύνη», ήταν το τελευταίο μήνυμα της Δήμητρας Βούλγαρη Λάμπρου ενώ μία μέρα μετά, τα φώτα της δημοσιότητας θα έβλεπαν το «θέατρο» που έπαιζε τόσο καιρό σύμφωνα με τους κατοίκους της Αργολίδας.

Τα ερμητικά κλειστά στόματα των κατοίκων έχουν αρχίσει και λύνουν την σιωπή τους, οδηγώντας το govastileto.gr στο προφίλ στο Facebook της φερόμενης ως συζυγοκτόνου.

Ένα προφίλ «βιτρίνα» που είχε ως εικόνα προφίλ την κόρη της και το διαχειριζόταν ουσιαστικά η Δήμητρα Βούλγαρη Λάμπρου, σύμφωνα με άνθρωπο του στενού περιβάλλοντός της και όπως καταλήξαμε, «σκαλίζοντάς» το με προσοχή.

Ο διαδικτυακός λογαριασμός δημιουργήθηκε το 2012, ως «L… Lambrou» και έφτασε να αριθμεί 900 φίλους, εκ των οποίων μόνο 10 άτομα είναι φίλοι της ανήλικης κόρης της, αφού οι υπόλοιποι διαδικτυακοί φίλοι είναι μεγαλύτερης ηλικίας.
Η 38χρονη μητέρα που κρυβόταν πίσω από το προφίλ της δεκάχρονης κόρης της, όλο αυτό το διάστημα μετά την μοιραία εκείνη ημέρα που βρέθηκε δολοφονημένος ο σύζυγός της, δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις, με θέματα που αφορούν μαγειρική, κοσμήματα, προσωπικές φωτογραφίες του παιδιού της αλλά και με την ανιψιά της αλλά και από τις γυμναστικές επιδείξεις του σχολείου, αλλά και να περνάει τα προσωπικά της μηνύματα.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα κοινοποιούσε φωτογραφία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου καταθέτοντας δημόσια πόσο της λείπει, αλλά και αποσπάσματα από τις εκπομπές αφιέρωμα που του έγιναν στο «Φως στο τούνελ».

Στις 20 Ιουνίου η Δήμητρα Βούλγαρη Λάμπρου γράφει χαρακτηριστικά ως σχόλιο σε φωτό από αθλητικές ασκήσεις της κόρης της: «Αγάπη μου πόσο χαρά του δίνεις έστω και από εκεί ψηλά!!!!!!».


Στις 14 Ιουνίου ένα άλλο status που κοινοποιεί αναφέρει:«Συγχαρητήρια σε όσους προσπαθούν μέσα από 2 μικρά μελαγχολικά ματάκια να επιβεβαιώσουν κάτι που οι ίδιοι ξέρουν απλά το καλύπτουν!!!!! Μέχρι πότε;;;; απλά ο χρόνος όλο και λιγοστεύει. ..ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ….» ήταν τα λόγια της γυναίκας που στις 8 Δεκεμβρίου 2014, φέρεται να έλαβε μέρος στη δολοφονία του συζύγου της.

Στις 24 Δεκεμβρίου 2014, και λίγες μέρες μετά τη μακάβρια ανακάλυψη στις 8 Δεκεμβρίου 2014 του νεκρού συζύγου της, στο κτήμα του φίλου της, η Δήμητρα Λάμπρου, αφιέρωνε το τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου, με τον τίτλο «Σκοτώνω».







πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: