ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Τα SMS που θα την κάνουν να «λιώσει»

Θέλεις πάντα να στείλεις κάτι, αλλά ανησυχείς μην φανείς πιεστικός;
Υπάρχει πάντα μια αλάνθαστη συνταγή. Που όχι μόνο δεν θα σε κάνει...
πρίχτη στα μάτια της, αλλά θα σε βγάλει και ασπροπρόσωπο. 

Με τα παρακάτω μηνύματα, δεν πρόκειται ποτέ να σου γκρινιάξει. Μάλλον θα θέλει κι' άλλα...

Μια καλημέρα
Κάνει καλό. Το λέει και το άσμα «μια καλημέρα είναι αυτή πες την και ας πέσει κάτω». Δεν είναι μόνο ότι δείχνεις πως τη σκέφτεσαι. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι μια καλημέρα με έναν άνθρωπο. Και πόσο μάλλον τον άνθρωπο που πραγματικά σ' ενδιαφέρει. Άλλωστε τις περισσότερες φορές, δεν είναι ανάγκη να πεις πολλά. Αρκεί να είσαι ουσιαστικός. Και το να μοιραστείς μια καλημέρα μαζί της, είναι ένα από τα πιο απλά και όμορφα πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Κάτι αστείο
Μια γκάφα που μόλις έκανες στη δουλειά. Ένα καλό ανέκδοτο που άκουσες. Ίσως μια ιστορία που μόλις εξελίχθηκε μπροστά σου. Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που τις κάνουν να γελάνε, ειδικά αν το έχουν ανάγκη λόγω μιας κακής ημέρας. Κάποιες φορές δεν χρειάζεται καν συγκεκριμένος λόγος. Αν πιστεύεις ότι το αστείο θα την κάνει να χαμογελάσει, αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω. Αλλά, προς Θεού, αν είναι να της πεις ανέκδοτο, απέφυγε εκείνα τα παμπάλαια με τις ξανθιές. Ειδικά αν είναι ξανθιά.

Μια φωτογραφία
Το παιχνίδι των selfies δεν είναι καινούργιο. Ούτως ή άλλως το κάνουμε καθημερινά στα social media. Γιατί λοιπόν να μην γίνει η όλη φάση λίγο πιο ιδιαίτερη; Ακόμη και αν είσαι κολλημένος στην κίνηση ή πήζεις στο γραφείο, είναι μια καλή ευκαιρία να της δείξεις ότι την σκέφτεσαι. Παρ' όλες τις αντίξοες συνθήκες. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα την κάνεις να χαμογελάσει και ειδικά αν η φωτογραφία είναι αυθόρμητη. Και όχι, μη στείλεις εκείνη που έχεις κατεβάσει τα παντελόνια σου μέσα στο μετρό.

Οτιδήποτε λίγο kinky
Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, σε ότι φάση και αν βρίσκεσαι. Γιατί κάνει καλό. Γιατί πρέπει. Γιατί αν δεν τα στείλεις στο κορίτσι σου σε ποια θα τα στείλεις; Και μπορεί να είναι οτιδήποτε. Από το να τη ρωτήσεις τιεσώρουχα έχει φορέσει σήμερα, μέχρι τι έχεις σκοπό να κάνεις μαζί της το βράδυ που θα τη δεις. Τα «πιπεράτα» μηνύματα κάνουν καλό, φτιάχνουν το κέφι μέσα στην ημέρα και της επιβεβαιώνουν ότι τα έχει με άντρα και όχι με κάποιον βαρετό και ρομαντικό κλαψιάρη. Απ' την άλλη μην το παρακάνεις. Εάν της στέλνεις μόνο τις «βρόμικες» σκέψεις σου, θα έχεις περάσει τη γραμμή ασφαλέιας μεταξύ του kinky και του ανώμαλου...


entertv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: