ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Αυτή είναι η νέα αγαπημένη του μεγαλύτερου star του πλανήτη! Μαντεύετε;

Η αλήθεια είναι, ότι από τότε που χώρισε με τη σύζυγο και μητέρα της κόρης του, δεν τον είχαμε δει με κάποια νέα σχέση. Και η αλήθεια είναι, ότι...
από τότε, έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά σκάνδαλα, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με θέματα... πίστης αλλά και την αφοσίωση στο παιδί του.

Και τώρα, ο Tom Cruise, μάλλον σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με ό, τι τον είχαμε συνηθίσει τελευταία, κυκλοφορεί με νέα αγαπημένη η οποία μάλιστα είναι και 22 ετών!

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε το διάσημο ηθοποιό, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, Mena, στην Atlanta, να υπογράφει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται με ενθουσιασμένες θαυμάστριες. Εκτός βέβαια από τις φανς του star, παρούσα ήταν και η Emily, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι η νέα του αγαπημένη.

Η όμορφη νεαρά λοιπόν, η οποία φαίνεται φρέσκια και τριανταφυλλένια, περίμενε υπομονετικά σε μία άκρη, να τελειώσει ο Tom με τις δημόσιες σχέσεις, και στη συνέχεια έφυγαν μαζί, προς άγνωστη κατεύθυνση. Λέτε τελικά αυτή να είναι η γυναίκα της ζωής του;

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: