ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Προσοχή: Δείτε τι κάνουν στα κοτόπουλα για να τα πουλήσουν ακριβότερα! (video)

Και δεν είναι καν παράνομο!
Αίσθηση, αλλά και αναταραχή, τόσο στα στομάχια, όσο και στην τσέπη εκατομμυρίων κρεατοφάγων, έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου,...
με πρωταγωνιστές κοτόπουλα, λίγο πριν «στολίσουν» τις βιτρίνες και ακολούθως το τραπέζι της νοικοκυράς.

Και πώς όχι, όταν άγνωστοι τα… φουσκώνουν με μυστηριώδες υγρό, προφανώς εν αγνοία των ανυποψίαστων καταναλωτών!

Σύμφωνα πάντως με χρήστες του διαδικτύου, το υγρό δεν είναι τίποτα άλλο από νερό, με το οποίο ασυνείδητοι κρεοπώληδες φουσκώνουν την... πραμάτεια τους (αυξάνοντας το βάρος της), προκειμένου να… φουσκώσει με τη σειρά της η τσέπη τους!

Και μπορεί το βίντεο να τραβήχτηκε στο Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη μέθοδος αποτελεί κοινό μυστικό στα παγκόσμια… στέκια των κρεοπώληδων, αμφιβάλλοντας ακόμα και αν το υγρό είναι νερό, ή κάτι πολύ πιο επικίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό…

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως η εφημερίδα Guardian είχε ξεσκεπάσει το 2013 ένα σχετικό σκάνδαλο, αποκαλύπτοντας πως ο καταναλωτής πλήρωνε για κρέας, μέχρι και ένα ευρώ περισσότερο ανά κιλό, λόγω της έγχυσης νερού σε αυτό!

Το καλύτερο, δε, από όλα, μάλιστα, είναι το γεγονός πως αυτή η… πατέντα δεν είναι καν παράνομη, αρκεί το νερό να αναγράφεται στα συστατικά!


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: