ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Απίστευτος «γυναικάς» ο γιός του Ρονάλντο (video)

Σάλος για το φιλί του γιού του...
Για μία πολύ διαφορετική από τον διάσημο παγκόσμια πατέρα του αιτία μπήκε ο μεγάλος γιός του Ρονάλντο στο...

επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ της Βραζιλίας.

Το «φαινόμενο» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου από πολύ μικρός είχε γίνει γνωστός στη χώρα της σάμπα για το τεράστιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο, και όχι μόνον είχε γίνει διεθνής στα 17 του χρόνια αλλά και στην εν λόγω ηλικία ήταν μέλος της αποστολής της «σελεσάο» στο Μουντιάλ του 1994 λίγους μήνες αργότερα (αν και δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στη θριαμβευτική της πορεία στη διοργάνωση).
Από την πλευρά του ο 14χρονος Ρόναλντ που στα 14 του χρόνια έχει ύψος 1,85 (δύο εκατοστά ψηλότερος από τον μάγο της μπάλας πατέρα του) και εργάζεται ως Dj σε νυκτερινό κέντρο στου Σάο Πάολο έγινε πρώτο …θέμα λόγω ενός ... φιλιού.
Και παπαράτσι κατέγραψε πρόσφατα τον πρεσβύτερο των γιών του πρώην άσου των Αϊντχόφεν, Μπαρτσελόνα, Ίντερ , Ρεάλ Μαδρίτης και Κορίνθιανς να φιλιέται περιπαθώς εν ώρα εργασίας με μία πανέμορφη κοπέλα. Τίποτα το περίεργο ως εδώ όμως η εν λόγω κυρία ονόματι Λου Μπερνάρντι είναι νηπιαγωγός και ετών 27.
Η ίδια κάθε άλλο παρά έριξε νερό στη φωτιά υποστήριξε ότι είναι ...αθώα αλλά παραδέχθηκε ότι το φιλί ήταν απόλυτα ερωτικό .
«Ορκίζομαι πως δεν γνώριζα. Όταν συναντηθήκαμε στο μπαρ ήταν ο πιο ψηλός άνδρας εκεί. Πως μπορείς να καταλάβεις ότι ένα άτομο ύψους 1,85 είναι ανήλικο; Μου είπε ψέματα ότι ήταν 18 ετών. Ορκίζομαι πως δεν σκέφτηκα στιγμή την ηλικία του. Είχαμε μία πολύ καλή συζήτηση και δεν ήταν σε καμία περίπτωση ανώριμος» τόνισε η πανέμορφη Βραζιλιάνα.

Δύο γιούς και δύο κόρες το «φαινόμενο»
Να σημειωθεί ότι ο Ρόναλντ είναι «προϊόν» του έρωτα του Ρονάλντο με την τότε άσο του ποδοσφαίρου Μιλένε Ροντρίγκεζ και ήρθε στη ζωή στις 6 Απριλίου του 2006 στο Μιλάνο ενώ ο πατέρας του απέκτησε στη συνέχεια δύο κόρες (την Μαρία Σοφία σαν σήμερα το 2008) και την Μαρία Άλις (γεννημένη επίσης στις 6 Απριλίου αλλά το 2000 αμφότερες με την Μπεατρίζ Άντονι) ενώ τελευταίο του τέκνο είναι ένα αγόρι ονόματι Αλεξάντερ που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2005 (καρπός της σύντομης σχέσης του «φαινόμενου» με την Βραζιλιάνα γκαρσόνα Μισέλ Ουμεζού που αναγνωρίστηκε από τον Ρονάλντο λίγα χρόνια μετά.
Μετά την αναγνώριση εκείνη έπειτα από τεστ πατρότητας ο 38χρονος σήμερα πρώην άσος που εγκατέλειψε την ενεργό δράση τον Φεβρουάριο του 2011 ανακοίνωσε στις 6 Δεεκέμβρη του 2010 ότι θα υποβληθεί σε βαζεκτομή.





Δεν υπάρχουν σχόλια: