ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Σάββατο 1/8

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για κοινωνικές δραστηριότητες, αφού η Σελήνη στον Υδροχόο διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι ανανεώνει τα ενδιαφέροντά σου. Παράλληλα, ο Ερμής σε βοηθά να δεις κάποιες «τεχνικές» λεπτομέρειες γύρω από την δουλειά σου αλλά και να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής.
Ερωτικά
Για άλλον/η ενδιαφέρεσαι, άλλος/η σου κάνει «κρούση» και πραγματικά δεν ξέρεις αν θα πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σου. Χαλάρωσε και διασκέδασέ το!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι εξελίξεις τρέχουν γρηγορότερα από όσο θα επιθυμούσες, με αποτέλεσμα να νιώθεις κάπως αμήχανα. Έχοντας όμως για σύμμαχό σου τον Ερμή -δηλαδή την λογική σου- μπορείς να βάλεις ένα «στοπ» σε εκείνα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν, ώστε να δεις με την ησυχία σου κάποιες λεπτομέρειες που είναι ουσιαστικές.
Ερωτικά
Η περίοδος δεν προσφέρεται για περιπέτειες αλλά για κάτι πιο «σίγουρο» και μάλιστα με ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις! Έχεις ένα μήνα καιρό για να δεις που μπορεί να πάει η κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Συνήθως δεν δίνεις μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες αλλά αυτήν την φορά θα έπρεπε! Κι αν η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σε κάνει να περιφέρεσαι... αέναα ή να αναλώνεσαι σε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, ο Ερμής σε προσανατολίζει σε πιο πρακτικά θέματα, όπου μάλιστα θα χρειαστείς και την συνδρομή των ειδικών, αφού αποκλείεται να τα ξέρεις όλα!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία σε ταξίδι είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να έχεις για σήμερα. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, αρκέσου σε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων με τον/την σύντροφο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αν πραγματικά θέλεις να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό θέμα σου, καλό είναι να μην αγνοήσεις κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες. Όσο κι αν αντιπαθείς τους τεχνοκράτες, αυτή τη φορά μπορούν να σου φανούν πραγματικά χρήσιμοι. Ακόμη, ο Ερμής θα σε βοηθήσει στην διευθέτηση κι οργάνωση θεμάτων που σχετίζονται με την δουλειά σου.
Ερωτικά
Για την ώρα ο Κρόνος δεν σου επιτρέπει να χαρείς τον έρωτά σου όπως πραγματικά θα το ήθελες, υπάρχει όμως και η άλλη λύση: Να ανταποκριθείς σε μια σεξουαλική πρόκληση, ζώντας μόνο για το σήμερα!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σου υπόσχεται μια ημέρα με πολλές εναλλαγές παραστάσεων, που σίγουρα θα σου αφήσουν τόσο θετικές, όσο και αρνητικές εντυπώσεις. Αν όμως ταξιδέψεις καλό είναι να προνοήσεις για την εύρυθμη λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων, που αν σε «πουλήσουν», θα υποστείς μια αχρείαστη ταλαιπωρία.
Ερωτικά
Τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σου και σίγουρα ξεκινάς με πλεονέκτημα. Ωστόσο το περιβάλλον είναι μάλλον ασταθές κι ένα είναι αυτό που πρέπει να θυμάσαι: Τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα «παίζουν»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής είναι μαζί σου! Η παρατηρητικότητα και η ειδικότητά σου στις λεπτομέρειες θα σε δικαιώσουν, κλείνοντας τα στόματα εκείνων που διατείνονται ότι γκρινιάζεις χωρίς λόγο. Αν μάλιστα διαθέτεις και κάποιες τεχνικές γνώσεις, τότε η συνδρομή σου στην επίλυση ποικίλων προβλημάτων θα είναι καθοριστική. Με το αζημίωτο φυσικά...
Ερωτικά
Η κατάρτιση και οι δεξιότητες μπορεί να είναι πρόκριμα για μια επαγγελματική αλλά όχι για μια ερωτική σχέση. Περίμενε πάντως, αφού η αυριανή ημέρα μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο καταλυτική.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Όσο κι αν η Σελήνη στον Υδροχόο προσπαθεί να σε αναστατώσει συναισθηματικά, ο Ερμής σε ισορροπεί μέσα από συζητήσεις σχετικές είτε με επαγγελματικά θέματα, είτε με έναν πιο υγιεινό τρόπο διαβίωσης. Στο πρόγραμμα είναι και μια συνεργασία «ειδικού σκοπού» αλλά σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως θα ανταμειφθείς με πολύτιμες πληροφορίες.
Ερωτικά
Οι εξελίξεις τρέχουν και τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν αλλάζουν διαρκώς! Καλό είναι λοιπόν να κάνεις την κίνησή σου, όταν πια θα είσαι σίγουρος/η για αυτόν/ην που θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο δείχνει ικανή να σε ξεβολέψει, δημιουργώντας διαρκώς νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν δεν επιβάλλεις την τάξη, μπορεί να χάσεις την μέρα σου, αγόμενος/η και φερόμενος/η από τα καπρίτσια των άλλων. Επιπλέον, ο Ερμής σε βασανίζει με τεχνικά προβλήματα, δίνοντάς σου έναν λόγο παραπάνω να είσαι πιο σχολαστικός.
Ερωτικά
Σήμερα είναι μια ημέρα προετοιμασίας κι αφού είσαι ειδικός/η στο «ψήσιμο», κάνε λίγη υπομονή και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα «πέσει» στην αγκαλιά σου, σαν ώριμο φρούτο!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η ημέρα τονίζει κάποια από τα πιο συναρπαστικά ενδιαφέροντά σου (ταξίδια, γνωριμίες, συζητήσεις κλπ) αλλά πριν «πετάξεις την σκούφια σου» από ενθουσιασμό, να ξέρεις ότι σου έχουν στήσει καρτέρι οι... σχολαστικοί! Πρόσωπα που κατέχουν πολύ καλά ένα αντικείμενο σου βάζουν δύσκολα, αποκαλύπτοντας συνάμα μια ενδεχόμενη ανεπάρκεια σου.
Ερωτικά
Ο Ουρανός «σκέφτεται» να σου κάνει μια ενδιαφέρουσα έκπληξη κι αν δεν έχεις συγκεκριμένες δεσμεύσεις ο δρόμος είναι ανοικτός! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, απλά πρόσεξε...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα αλλάζουν γρήγορα και συχνά έξω από τον έλεγχο σου, μπορείς όμως να δώσεις ένα τέλος σε αυτό το. χάος! Επιστρατεύοντας τις διοικητικές σου αρετές, προχώρησε σε έναν καταμερισμό εργασιών και υπευθυνοτήτων, βοηθώντας και τους άλλους να καταλάβουν ότι «ο μηδέ εργαζόμενος, μηδέ εσθιέτω»!
Ερωτικά
Ίσως έφτασε η στιγμή για να αποδείξεις ότι στον έρωτα, πέρα από το συναίσθημα έχει μεγάλη σημασία και η... τεχνική! Αρκεί βέβαια να βρεις κάποιον/α για να την εφαρμόσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σε βοηθά να ξεχωρίσεις αλλά βέβαια έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος! Καλό είναι λοιπόν να αναδείξεις τις αρετές του μυαλού σου και τον πάντα ιδιαίτερο τρόπο σκέψης σου κι όχι τις ιδιοτροπίες και τις παραξενιές σου.
Παράλληλα ο Ερμής θα σε φέρει κοντά σε άτομα με ειδικές γνώσεις, με τα οποία μπορείς να έχεις μια γόνιμη συνεργασία.
Ερωτικά
Καλές είναι οι συζητήσεις, θα πρέπει να θυμάσαι, όμως, ότι οι άλλοι συνήθως τις θεωρούν ως μια ενδιαφέρουσα ένδειξη φιλίας και όχι ερωτικού ενδιαφέροντος. Εσύ τι θέλεις πραγματικά;

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο αυξάνει την κυκλοθυμία σου και σε βάζει να «ψάχνεσαι» με την υγεία σου ή να προσπαθείς να εντοπίσεις «αόρατους» εχθρούς. Πριν όμως καταλήξεις στο –αναπόφευκτο- συμπέρασμα ότι είσαι ματιασμένος/η, ξεκίνα από τα βασικά. Τι έφαγες, πώς κοιμήθηκες και κυρίως με ποιο τρόπο βασάνισες τον εαυτό σου, ώστε να σε «εκδικείται».
Ερωτικά
Το παρασκήνιο βγαίνει στο φως και ίσως κάποιες από τις προσδοκίες σου να διαψευστούν. Φταις-δεν φταις, ετοιμάσου για μια μικρή αλλά αναγκαία «προσγείωση»!

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: